Nr. 26 - 07. september 2018

Forældremøde

Tirsdag, den 4. september 2018, havde vi det første forældremøde for skoleåret 2018/19. Mange forældre mødte op til arrangementet. I første del af mødet blev forældrene orienteret om status vedrørende elevantal og lærersammensætningen. Ved mødet blev forældrene også orienteret om fremtidige engagementer. Efter arrangementet i skoles festsal var der møder i lærecentrene og klasserne. Aftenen sluttede af med samvær i spisesalen, hvor der var rig mulighed for at tale med hinanden over en kop kaffe.

Tove Larsen

Personalia

Farvel: Den 31. august 2018 sagde vi farvel til Johannes Schultz. Johannes skal videre med sine studier og har valgt at opsige sin stilling. Det er vi selvfølgelig kede af, men vi respekterer den beslutning han har truffet i forhold til, hvordan han føler han bedst kan komme videre med sit uddannelsesforløb.

Lars Schultz har opsagt sin stilling med udgangen af september måned af personlige årsager. Vi kan ikke gå dybere ind i den situation, og vi respekterer selvfølgelig den beslutning, Lars har truffet. Vi arbejder på at finde andre løsningsmodeller for fremtiden, når det gælder IT og de øvrige områder, som Lars har haft ansvar for. Lars Schultz har været en del af Gideonskolen siden begyndelsen i 1997. Han har udført et meget omfattende arbejde, som vi er ham dybt taknemmelig for. Lars fortsætter med sit arbejde til den 30. september.

Velkommen: Tove Larsen er tilbage igen efter en meget kort periode i anden stilling. Det er vi meget glade for. I september måned siger vi også velkommen til Elisabeth Friis Fredskilde og Oliver Jakshøj. Chelsy Uwera Kayihura der er tidligere elev på Gideonskolen startede i slutningen august som ungmedarbejder.

Musikdage

Onsdag og torsdag, den 12. og 13. september 2018, deltager vi med vores 3. klasse i et stort musikarrangement på Vallensbæk Musikskole. Der er sendt et brev med hjem om dette.

Lejrskole

Mandag, den 17. september, går turen til Hvide-kildelejren. Det gælder alle elever i 0.-7. klasse. Vi mødes på Ishøj Station kl. 08:40 senest. Det bliver en uge spækket med aktiviteter og hyggeligt samvær. Vi er tilbage med eleverne igen fredag, den 21. september, på ISHØJ Station kl. 12:19.

Besøg af Elisabeth Krarup

Onsdag, den 5. september havde vi besøg af Elisa-beth Krarup de Medeiros, der er sognepræst i Brøndby Strand Kirke. Hun fortalte ved Gudstje-nesten på levende vis om de gaver, vi har fået helt gratis af Gud.

Uddeling af Godt Klaret

Onsdag morgen ved Gudstjenesten fik børnehave-klassens eleverne deres første bevis på veludført arbejde. De modtog nemlig ”Godt Klaret” beviser foran hele skolen.

Vigtige datoer:

LEJRSKOLE
Mandag, den 17. september 2018, til fredag, den 21. september 2018.

SKOLEREJSE TIL BERLIN
Mandag, den 17. september 2018, til fredag, den 21. september 2018, er skolens 8. klasse på skole-rejse til Berlin.

SKOLEREJSE TIL SYDAFRIKA
Onsdag, den 26. september 2018, til fredag, den 12. oktober 2018. Det er skolens 9. klasse, der skal afsted.

EFTERÅRSFERIE
Lørdag, den 13. oktober, til søndag, den 21. oktober 2018.