Nr. 25 - 31. august 2018

Forældremøde

Tirsdag, den 4. september 2018, har vi forældremøde på Gideonskolen. Invitationerne er blevet sendt hjem til alle forældrene. Aftenen er et orienteringsmøde om forudsætninger og forventninger til det nye skoleår, både praktisk og under-visningsmæssigt. Der er også afsat tid, så forældrene kan mødes med barnets kontaktlærer. Det er vigtigt at understrege, at der ikke er tale om konsultationer. Desuden vil der være tid til friere samvær omkring kaffen. Måske har nogle af vore forældre mulighed for at bage lidt til anledningen. Det vil vi være meget taknemmelige for.

Lejrskole

Mandag, den 17. september, går turen til Hvidekildelejren. Det gælder alle elever i 0.-7. klasse. Vi mødes på Ishøj Station kl. 08:40 senest. Når man ankommer til stationen, skal bagagen afleveres i en lastbil på stationen, så eleverne kun bærer deres “håndbagage” i toget. Det bliver en uge spækket med aktiviteter og hyggeligt samvær. Vi er tilbage med eleverne igen fredag, den 21. september på ISHØJ Station kl. 12:19. Vi gør opmærksom på, at der ikke er SFO på Gideonskolen denne fredag.

Skolerejse til Berlin

Mandag, den 17. september, rejser 8. klasse med bus til Berlin. Her skal bruges en uge på at se forskellige historiske seværdigheder. Eleverne får også mulighed for at afprøve deres evner til at tale tysk. Det er deres tysklærer, Ulla Hansen, og Kristoffer Riis, der er medrejsende lærere. Ulla har foretaget rejsen i adskillige år og har stor erfaring med de mange muligheder, der er i Berlin. Eleverne er tilbage i Danmark fredag, den 21. september.

Skolerejse til Sydafrika

Onsdag, den 26. september, rejser skolens 9. klasse til Sydafrika, hvor de blandt andet skal del-tage i All Africa Student Convention. Her skal de konkurrere med andre i sportslige, kunstneriske og faglige konkurrencer. På rejsen skal de besøge mange forskellige seværdigheder i Johannesburg og Durban. De skal desuden besøge Victory Christian Academy i Durban, en Zulu landsby og meget andet. Vi satser på, at det bliver en uforglemmelig oplevelse. De er tilbage i Danmark den 12. oktober.

Vigtige datoer

LEJRSKOLE
Mandag, den 17. september 2018, til fredag, den 21. september 2018.

SKOLEREJSE TIL BERLIN
Mandag, den 17. september 2018, til fredag, den 21. september 2018, er skolens 8. klasse på skole-rejse til Berlin.

SKOLEREJSE TIL SYDAFRIKA
Onsdag, den 26. september 2018 til fredag, den 12. oktober 2018. Det er skolens 9. klasse, der skal afsted.

EFTERÅRSFERIE
Lørdag, den 13. oktober, til søndag, den 21. oktober 2018.