Nr. 21 - 22. juni 2018

Mundtlig prøve i engelsk

Onsdag, den 20. juni 2018, var eleverne i 9. klasse til mundtlig prøve i engelsk. Der var en beskikket censor til stede. Eleverne klarede prøven meget tilfredsstillende, og vi glæder os sammen med dem over de flotte resultater, de kom ud med. Den sidste mundtlige prøve er på mandag, den 25. juni. Her er det samfundsfag, der er på dagsordenen. Det bliver spændende. Vi er igen i forventning til, at eleverne vil gøre en god indsats for at lykkes i denne sidste prøve på Gideonskolen.

Startpakken

I denne uge har vi sendt en startpakke med eleverne hjem. Pakken er møntet på alle de elever, der skal gå på skolen i skoleåret 2018/19 og deres forældre. Startpakken indeholder blandt andet vigtig information om skolens årsplan, økonomi - herunder tilskud til transport og betaling af skolepenge samt SFO-tilmelding. Startpakken indeholder også vigtige samtykkeerklæringer, som I bedes underskrive og returnere til skolen senest den 26. juni 2018. Hent Startpakken (Oplysninger om Skoleåret 2018/19), klik HER! Hent Ansøgning om Fripladstilskud, Skolepenge og SFO, klik HER!

Sommerrengøring

Mandag, den 2. juli, og tirsdag, den 3. juli, er der Sommerrengøring. Mandag fra kl. 14:00 - 18:00 og tirsdag fra kl. 15:00 – 18:00. Vi er taknemmelige for enhver, der har mulighed for at hjælpe os med at få skolen gjort pænt i stand inden sommerferien. Vi har sendt et brev med hjem om dette tidligere på ugen. Det er kommet med hjem to gange, da der havde indsneget sig en fejl i det første brev. Det beklager vi selvfølgelig. Vi glæder os til at se mange af jer til sommerrengøringen.

Folkeskolens afsluttende prøver

Samfundsfag: Mandag, den 25. juni 2018

Vigtige datoer:

AFSLUTNINGSFEST

Torsdag, den 28. juni, holder vi skolens afslutningsfest for elever og forældre. Ved denne anledning bliver der uddelt diplomer til elever, og 9. klasse får deres afgangsbevis. Desuden er der optræden af elever, der serveres pølser, grillmad mv. Der er lagt op til fest denne dag. Dette arrangement er for skolens elever, deres forældre, søskende samt bedsteforældre. Husk at få tilmeldt jer, hvis I ikke allerede har gjort det.

SIDSTE SKOLEDAG
Fredag, den 29. juni 2018. NB! Der er skolegang fra kl. 08:30 - 11:00. Der er ingen SFO denne dag, da skolens lærere tager på udflugt sammen!

SOMMERFERIE
Lørdag, den 30. juni 2018.

SKOLESTART
Den første skoledag er mandag, den 13. august 2018, klokken 9:00 – 11:00.