Nr. 20 - 15. juni 2018

Mundtlige prøver

Eleverne i 9. klasse blev færdige med deres mundtlige prøver i dansk henholdsvis torsdag, den 7. og fredag den 8. juni. De klarede disse prøver rigtig flot. I dag fredag skal de op i Naturfag. Vi er igen i forventning til, at de vil klare sig godt. De skal efterfølgende op i fagene engelsk og samfundsfag inden de kan slippe tøjlerne og få sig en velfortjent sommerferie.

Undervisningsrapporter

Så er det igen tid til at gøre status over hvordan det går med eleverne. Der er derfor udarbejdet undervisningsrapporter for alle eleverne fra Børnehaveklassen til 8. klasse. Rapporterne bliver senest sendt med hjem mandag, den 25. juni. Vi opfordrer forældrene til at gennemgå rapporten sammen med deres barn således, at I ved, hvordan vi har vurderet jeres barns sociale og faglige kompetencer på nuværende tidspunkt.

Bonusbutik

Torsdag, den 14. juni 2018 var der om formiddagen en ekstra festlig stemning på skolen. Det var nemlig en af de tre gange om året, hvor bonusbutikken var blevet sat op. Nogle af eleverne og deres forældre smugkikkede allerede fra de tidlige morgentimer på det store udvalg i butikken. Her kunne eleverne bruge deres optjente bonuspenge. Bonuspengene er en belønning for en god indsats i hverdagen. Alle eleverne optjener bonuspenge i løbet af året og får på den måde en god belønning for deres indsats. I bonusbutikken kan eleverne købe forskelligt legetøj, skriveredskaber, mobil etuier, ture til McDonald's og meget andet. Det er altid festligt at se deres begejstring.

Sommerrengøring

Mandag, den 2. juli, og tirsdag, den 3. juli, er der Sommerrengøring fra kl. 14:00 - 18:00. Vi er taknemmelige for enhver, der har mulighed for at hjælpe os med at få skolen gjort pænt i stand inden sommerferien. Vi sender et tilmeldingsbrev med hjem om dette senere på måneden.

Folkeskolens afsluttende prøver

Naturfag: fredag, den 15. juni 2018
Engelsk: onsdag, den 20. juni 2018
Samfundsfag: mandag, den 25. juni 2018

Vigtige datoer

AFSLUTNINGSFEST
Torsdag, den 28. juni, holder vi skolens afslutningsfest for elever og forældre. Ved denne anledning bliver der uddelt diplomer til elever, og 9. klasse får deres afgangsbevis. Desuden er der optræden af elever, der serveres grillmad mv. Der er lagt op til fest denne dag. Dette arrangement er for skolens elever, deres forældre, søskende samt bedsteforældre.

SIDSTE SKOLEDAG
Fredag, den 29. juni 2018. NB! Der er ingen SFO denne dag, da skolens lærere tager på udflugt sammen!

SOMMERFERIE
Lørdag, den 30. juni 2018.