Nr. 19 - 08. juni 2018

Mundtlige prøver

Torsdag, den 7. juni 2018, var hovedparten af eleverne fra 9. klasse til prøve i dansk mundtlig. De leverede nogle fine præstationer. Prøven i dansk fortsætter i dag, fredag. Eleverne skal efterfølgende op i tre afgangsprøver. Det drejer sig om henholdsvis naturfag, engelsk og samfundsfag. Derefter er de færdige med prøver på Gideonskolen. Vi ønsker dem alt godt med den fortsatte indsats.

Besøg fra ungdomsskolen

Mandag, den 4. juni, havde vi besøg af Jakob Hammer-Helmich fra Vallensbæk Ungdomsskole. Han fortalte eleverne om nogle af de mange aktiviteter, de kan deltage i hen over sommerferien på ungdomsskolen. Der er mange spændende muligheder. Eleverne fik udleveret en brochure om aktiviteterne.

Sommerrengøring

Mandag, den 2. juli, og tirsdag, den 3. juli, er der Sommerrengøring fra kl. 14:00 - 18:00. Vi er taknemmelige for enhver, der har mulighed for at hjælpe os med at få skolen gjort pænt i stand inden sommerferien. Vi sender et tilmeldingsbrev med hjem om dette senere på måneden.

Folkeskolens afsluttende prøver

Naturfag: fredag, den 15. juni 2018
Engelsk: onsdag, den 20. juni 2018
Samfundsfag: mandag, den 25. juni 2018

Vigtige datoer:

AFSLUTNINGSFEST
Torsdag, den 28. juni, holder vi skolens afslutningsfest for elever og forældre. Ved denne anledning bliver der uddelt diplomer til elever, og 9. klasse får deres afgangsbevis. Desuden er der optræden af elever, der serveres grillmad mv. Der er lagt op til fest denne dag. Dette arrangement er for skolens elever, deres forældre, søskende samt bedsteforældre.

SIDSTE SKOLEDAG
Fredag, den 29. juni 2018. NB! Der er ingen SFO denne dag, da skolens lærere tager på udflugt sammen!

SOMMERFERIE
Lørdag, den 30. juni 2018.