Nr. 18 - 01. juni 2018

Introdag for BH-klassen

Fredag, den 25. maj 2018, var der introduktionsmøde for den kommende børnehaveklasse og deres forældre. Det blev til en dejlig eftermiddag med fokus på vores forventninger til det kommende skoleår. En hel del af forældrene kender allerede skolen, fordi de har børn på skolen i en af de øvrige klasser. Derudover var der en del nye forældre. Det var dejligt at være sammen og se forventningens glæde hos de nye elever, der skal starte på en dugfrisk epoke i deres liv efter sommerferien. Vi byder den kommende børnehaveklasse og deres familier hjerteligt velkomne på Gideonskolen.

Besøg af distriktsledere

Torsdag, den 31. maj 2018, havde skolen besøg af en række ledere fra skoler og børnehaver i nærområdet. Der har i længere tid været et ønske om at få et direkte møde med Gideonskolen, så de kunne få et indblik i, hvordan vi arbejder som skole. Det blev til en hyggelig og indholdsrig tid med efterfølgende kaffe i skolens spisesal.

Omfotografering

Onsdag, den 30. maj 2018, var der fotografering for elever, der ikke var blevet fotograferet, da fotografen var på besøg sidste gang. Ved samme anledning tog fotografen det årlige fællesfoto af skolens elever og medarbejdere. Det foregik i den dejlige sol, som dog gav lidt udfordringer, da lyset var yderst skarpt.

Grundlovsdag

Tirsdag, den 5. juni 2018, er det Grundlovsdag. Skolen er ikke åben på denne dag. Grundlovsdag er en vigtig dag i Danmarks historie. Her gik vi fra enevælde til folkestyre i 1849. Ganske vist fik kvinder først stemmeret i 1915, så man kan diskutere, hvorvidt der var demokrati for alle. Ikke desto mindre skete der en ændring, der sidenhen har givet befolkningen en række frihedsrettigheder, som vi nyder godt af den dag i dag. Grundloven skal overholdes og sikre, at borgernes rettigheder ikke krænkes. Vi håber, at alle skolens forældre og børn får en god Grundlovsdag.

Folkeskolens afsluttende prøver

Mundtlige prøver:

Dansk: torsdag og fredag, den 7. - 8. juni 2018
Naturfag: fredag, den 15. juni 2018
Engelsk: onsdag, den 20. juni 2018
Samfundsfag: mandag, den 25. juni 2018

Vigtige datoer

GRUNDLOVSDAG
Tirsdag, den 5. juni 2018.

AFSLUTNINGSFEST
Torsdag, den 28. juni, holder vi skolens afslutningsfest for elever og forældre. Ved denne anledning bliver der uddelt diplomer til elever, og 9. klasse får deres afgangsbevis. Desuden er der optræden af elever, der serveres grillmad mv. Der er lagt op til fest denne dag. Dette arrangement er for skolens elever, deres forældre, søskende samt bedsteforældre.

SIDSTE SKOLEDAG
Fredag, den 29. juni 2018. NB! Der er ingen SFO denne dag, da skolens lærere tager på udflugt sammen!

SOMMERFERIE
Lørdag, den 30. juni 2018.