Nr. 11 - 06. april 2018

Revision

Torsdag, den 5. april, var vores revisionsselskab på besøg for at revidere regnskabet for 2017. Det endelige regnskab vil blive præsenteret på skolens årsmøde, der afholdes den 22. maj 2018. Det er vores forventning at regnskabet vil se fornuftigt ud.

Dronning Margrethe

Mandag, den 16. april 2018, bliver vores dronning 78 år. Vi ønsker Majestæten rigtig hjertelig tillykke med fødselsdagen. Eleverne fra 3. - 4. klasse skal på byvandring den 16. april, hvor de skal se nogle af Christian den 4.'s bygningsværker. I den forbindelse vil eleverne også komme forbi Amalienborg Slotsplads for at markere Majestætens fødselsdag.

Fotografering

Onsdag, den 25. april 2018, er der fotografering på Gideonskolen. Der tages portrætfotoer af eleverne og klassefotos. Det er en god anledning til at få taget et godt billede, der kan bruges som et minde fra ens skoletid. Om 20 år kan det være sjovt for eleven at se sig selv igen og få et smil på læben over en forhåbentlig god tid i ens liv. Vi sender snart mere information med eleverne hjem til forældrene.

Besøg på bibliotek

I uge 14 har der været projektuge om forfatteren H.C. Andersen i 1. klasse. I den forbindelse besøgte eleverne tirsdag, den 3. april, Vallensbæk Bibliotek. Her skulle de blandt andet finde bøger om H. C. Andersen. Eleverne får i forløbet en god viden om forfatteren. Det hele munder ud i, at de selv laver indholdet til et hæfte med billeder og information de får med hjem som et minde.

Udtræk - Naturfagsprøven

Tirsdag, den 3. april, var der udtrækning til naturfagsprøven. Her trak eleverne i 9. klasse de emner, som grupperne skal arbejde med i den kommende tid. De er nu gået i gang med forberedelserne. Dog er dette udtræk blot et af flere fag de skal op i til eksamen. Eleverne i 9. klasse er dermed gået ind i slutspurten. Den 17. april bliver eleverne orienteret om, hvilke fag der er blevet udtrukket. I maj måned er der skriftlige prøver og i juni skal de mundtlige prøver afholdes.

Vigtige datoer:

FOTOGRAFERING
Onsdag, den 25. april 2018.

STORE BEDEDAG
Fredag, den 27. april, til søndag, den 29. april 2018.

FOLKESKOLENS SKRIFTLIGE PRØVER
Onsdag, den 2. maj til tirsdag, den 15. maj 2018 afholdes de skriftlige afgangsprøver FP9 for 9. klasse.

KRISTI HIMMELFART
Torsdag, den 10. maj, til søndag, den 13. maj 2018.

PINSEFERIE
Lørdag, den 19. maj, til mandag, den 21. maj 2018.