Nr. 08 - 09. marts 2018

Påskefest

Torsdag, den 22. marts, holder vi Påskefest på Gideonskolen. Eleverne er fortsat i fuld gang med at forberede sig, således at vi sammen kan få nogle fortrinlige oplevelser i skolens festsal. Vi ser frem til endnu en festlig og dejlig eftermiddag med forældre og den nærmeste familie. Husk at skrive datoen ind i jeres kalender. Velkommen torsdag, den 22. marts 2018, kl. 15:30.

Forældrekonsultationer

Onsdag, den 7., og torsdag, den 8. marts 2018, var der forældrekonsultationer. Det forløb rigtig fint. Disse møder giver os som skole en god anledning til at sætte ord på vores observationer og lytte ind til, hvordan det enkelte barn oplever livet på Gideonskolen. I det store hele mærker vi, at der er en god trivsel på Gideonskolen med fine rammer, som giver den enkelte elev mulighed for at fordybe sig i det faglige stof. Der er generelt et godt fællesskab på skolen, hvor vi hver dag mødes til morgenandagter og fælles frokost. Det gør, at vi lærer hinanden godt at kende på tværs af klassetrin, og det skaber en god fællesskabsfølelse. I forbindelse med konsultationerne var der rig anledning til at tale med hinanden over en kop kaffe i skolens spisesal. Tak til alle jer, der kom med kager til arrangementet.

Pengeuge

I næste uge får 8. og 9. klasse besøg af Danske Bank. To undervisere kommer for at for at gøre eleverne klogere på budgetlægning og de områder, hvor man skal være agtpågivende i forhold til optagelse af lån. Desuden vil der være fokus på digital sikkerhed.

Copenhagen Phil

På tirsdag, den 13. marts får vi besøg af et ensemble fra Copenhagen Phil. De skal præsentere nogle af de instrumenter, man anvender i deres orkester. Arrangementet er møntet på elever i 5. og 6. kasse. Vi håber, det kan skabe interesse for musikkens mange muligheder og give inspiration til at spille på et instrument. Vi har tidligere meget positive erfaringer med disse besøg.

Tilbud på ungdomsskolen

Vallensbæk Kommune har mange gode tilbud. I den forbindelse vil vi blot her nævne, at Ungdomsskolen måske kan være et godt sted til en fritidsaktivitet. Man kan se mere om dette på www.valung.dk

Vigtige datoer:

PÅSKEFEST
Torsdag, den 22. marts 2018, kl. 15:30.

PÅSKEFERIE
Lørdag, den 24. marts, til mandag, den 2. april 2018.

STORE BEDEDAG
Fredag, den 27. april, til søndag, den 29. april 2018.

KRISTI HIMMELFART
Torsdag, den 10. maj, til søndag, den 13. maj 2018.

PINSEFERIE
Lørdag, den 19. maj, til mandag, den 21. maj 2018.