Nr. 07 - 02. marts 2018

Tilbage efter vinterferien

Vi er kommet godt i gang efter vinterferien. Hverdagen følger den sædvanlige rytme. Vi tror, at det har været godt for elever og forældre at have en uges pause fra skolearbejdet. I mandags tog vi fat igen med godt humør og ny energi.

Det er en kold tid

I den forløbne uge har vi mærket vinterkulden både med lave temperaturer og kraftig vind. Polarkulden har nået flere områder i Danmark. Det stiller ekstra krav til påklædning - både når man skal frem og tilbage til skolen og når man skal være fornuftigt klædt på til frikvarteret. Vi beder vore forældre om at være ekstra opmærksomme på dette, når eleverne forberedes til skole.

Undervisningsrapporter

I dag, fredag, den 2. marts 2018, sender vi den næste undervisningsrapport med eleverne hjem. Som sædvanlig er der to kopier, så den ene kan beholdes, og den anden afleveres i underskrevet stand på skolen. Rapporten er skolens beskrivelse af elevens udbytte af undervisningen. Der er en oversigt over de afsluttede PACEs siden sidste rapport i november 2017. Der er også en beskrivelse fra de forskellige faglærere og bagsiden af rapporten er en oversigt over elevens “flid, orden og opførsel”. Læs rapporten sammen med eleven og læg vægt på det positive, som er skrevet.

Konsultationer

I næste uge, onsdag, den 7. marts og torsdag, den 8. marts 2018, afholder vi konsultationer. Forældre og elever er inviteret og har haft mulighed for at ønske et tidspunkt til konsultationen. Vi har gjort vort bedste for at imødekomme den ønskede tid. Hvis det ikke er lykkedes helt, beder vi forældrene om at være fleksible. Er der brug for et andet tidspunkt, er man velkommen til at kontakte skolen.

Glemt tøj

Vi har samlet glemt tøj sammen. Det bliver fremlagt ved konsultationerne. Vi beder forældre om at se det igennem, så vi kan få afsat mest muligt.
Efter konsultationerne bliver det ikke afhentede tøj givet til et godt formål.

Påskefest

Torsdag, den 22. marts 2018 kl. 15:30 inviterer vi til Påskefest på Gideonskolen. Skolens elever, forældre og nærmeste familie er velkommen til at deltage.
Temaet bliver naturlig nok om påske og forår. Påske er en stor højtid for den kristne tro. Vi glæder os til gennem sang, musik, dans og tale at sætte fokus på det centrale i påskens budskab. Velkommen!

Generalprøve

På mandag, den 5. marts 2018, deltager vore elever i 9. klasse i afprøvning af en digital prøve i skriftlig dansk. Hvert år får vi mulighed for dette i et eller flere fag. Det skal hjælpe undervisningsministeriet til at afprøve den tekniske side af online prøverne. Eleverne får en praktisk erfaring med prøveformen.

Vigtige datoer

Onsdag, den 7. og torsdag, den 8. marts 2018: Forældrekonsultationer. Se særlig plan.

Torsdag, den 22. marts 2018 kl. 15:30: Påskefest på Gideonskolen.