Nr. 06 - 16. februar 2018

Farvel Prins Henrik

Tirsdag, den 13. februar sent om aftenen døde H.K.H. Prins Henrik. Derfor satte vi flaget på halv onsdag, den 14. februar. Ved Gudstjenesten bad vi for den Kongelige familie om, at de må komme godt igennem den svære tid. Prins Henrik har haft en kæmpe betydning for Danmark. Han vil være savnet af mange. Æret være hans minde.

Påskefest

Torsdag, den 22. marts, holder vi Påskefest på Gideonskolen. Eleverne er i fuld gang med at forberede sig, således at vi sammen kan få nogle gode oplevelser i skolens festsal. Vi ser frem til endnu en festlig og dejlig eftermiddag med forældre og den nærmeste familie. Skriv allerede nu datoen ind i jeres kalender. Velkommen torsdag, den 22. marts 2018, kl. 15:30.

Forældrekonsultationer

Onsdag, den 7. og torsdag, den 8. marts 2018 er der forældrekonsultationer på Gideonskolen. Skolens lærere har skrevet deres udtalelser og vurderinger af eleverne. Næste skridt er, at vi sender undervisningsrapporterne med eleverne hjem, således at forældrene sammen med deres børn kan danne sig et indtryk af den faglige og sociale udvikling eleven har. Rapporterne skal være med til at danne et grundlag for samtalerne under forældrekonsultationerne. Disse konsultationer er også en god anledning til at få talt om, hvordan eleven trives og hvad der eventuelt skal ændres på. Heldigvis oplever vi generelt, at tingene går godt og den enkelte elev er i en god fremdrift, men det er altid godt at få afstemt forventningerne, således at eleven får det bedste ud af sin skolegang.

Efter-fyraftensmøde

Torsdag, den 15. februar havde vi efter-fyraftensmøde. Her havde vi inviteret interesserede forældre til en orientering. De fik et indblik i, hvordan vi driver Gideonskolen og en indføring i de værdier, der ligger til grund for skolens virke. Det er vigtigt, at alle forældre ved, hvordan vi udover den faglige fokus også har en kristent kultur, der præger hverdagen. Alle disse elementer, som er integreret i den daglige undervisning, skal man som forældre være velorienteret om, så man kan træffe sin beslutning på et oplyst grundlag, og mærke efter om Gideonskolen er den rigtige skole for familien. Der var igen et rigtigt fint fremmøde og stor åbenhed overfor skolen som helhed.

God vinterferie

I næste uge er der vinterferie. Vi ønsker derfor skolens elever en god tid sammen med familie og venner. Det er en dejlig anledning til at være sammen som familie og få ladet op inden det går løs igen. På hjertelig gensyn igen mandag, den 26. februar 2018.

Vigtige datoer:

VINTERFERIE
Lørdag, den 17, til søndag, den 25. februar 2018 (Uge 8).

FORÆLDREKONSULTATIONER
Onsdag, den 7, og torsdag, den 8. marts 2018.

PÅSKEFEST
Torsdag, den 22. marts 2018, kl. 15:30.

STORE BEDEDAG
Fredag, den 27. april, til søndag, den 29. april 2018.

KRISTI HIMMELFART
Torsdag, den 10. maj, til søndag, den 13. maj 2018.

PINSEFERIE
Lørdag, den 19. maj, til mandag, den 21. maj 2018.