Nr. 05 - 09. februar 2018

Brandtilsyn

Tirsdag, den 6. februar, havde vi brandtilsyn på Gideonskolen. Skolens lokaler blev gennemgået af en sikkerhedsekspert for at sikre, at alt er i orden. Brandtilsynet var meget tilfredsstillende. Der er som noget nyt tilføjet en brandslukker og et brandtæppe på stueetagen i hver ende af huset.

Påskefest

Torsdag, den 22. marts, holder vi Påskefest på Gideonskolen. Det er en fantastisk anledning til at se eleverne udfolde sig i skolens festsal med dans, sang og musik. Påsken er en smuk højtid, som minder os om Guds kærlighed til os, da Jesus Kristus gik i døden for menneskets skyld. Vi ser frem til endnu en festlig og dejlig eftermiddag med forældre og den nærmeste familie. Skriv allerede nu datoen ind i jeres kalender. Torsdag, den 22. marts 2018, kl. 15:30.

Sydafrikamøde

Mandag, den 5. februar, havde vi inviteret forældre og elever fra 8. klasse til informationsmøde om den kommende skolerejse til Sydafrika. Eleverne skal deltage ved dette års All Africa Student Convention (AASC) i Bloemfontein i slutningen af september og begyndelsen af oktober. Her skal Gideonskolens elever deltage i forskellige konkurrencer med mange andre elever fra Afrika. Konkurrencerne er i sport, det kunstneriske og det akademiske. Ud over deltagelse i AASC skal eleverne besøge forskellige skoler, Siyakhula, som de selv har været med til at støtte, og ikke mindst skal de opleve Sydafrikas fantastiske dyreliv. Vi er i forventning til, at turen bliver en enestående dannelsesrejse for livet.

Bonusbutik

Torsdag, den 8. februar 2018, havde vi bonusbutik på Gideonskolen. Det var festligt og glædeligt at se elevernes begejstring. Det hele begyndte om morgenen, da nogle af børnene allerede inden skoledagens begyndelse kom op i spisesalen for at beundre alle de mange de ting de kunne købe i butikken. Arrangementet giver en stærk forventningsglæde og begejstring. Eleverne har optjent bonuspengene for veludført arbejde og god opførsel. Vi glæder os over den gode indsats eleverne yder hver dag. Det er dejligt, at vi kan glæde dem med bonusbutikken.

Vigtige datoer:

VINTERFERIE
Lørdag, den 17, til søndag, den 25. februar 2018 (Uge 8).

FORÆLDREKONSULTATIONER
Onsdag, den 7, og torsdag, den 8. marts 2018.

PÅSKEFEST
Torsdag, den 22. marts 2018, kl. 15:30.

STORE BEDEDAG
Fredag, den 27. april, til søndag, den 29. april 2018.

KRISTI HIMMELFART
Torsdag, den 10. maj, til søndag, den 13. maj 2018.

PINSEFERIE
Lørdag, den 19. maj, til mandag, den 21. maj 2018.