Nr. 04 - 02. februar 2018

Ansøgning om uddannelse

Eleverne i 9. klasse har på det seneste arbejdet på at gøre deres ansøgninger til deres videre uddannelsesforløb færdigt. Det drejer sig eksempelvis om at udvælge de gymnasier eller erhvervsuddannelser de ønsker at blive optaget på efter 9. klasse. Endvidere skal de præsentere sig selv skriftligt samt forklare, hvorfor man de valgt den pågældende uddannelse.

Else Lange har hjulpet eleverne igennem en del af processen og der er blevet udleveret vejledende materiale til ansøgningsprocessen. De seneste karakterer er blevet opdateret på www.optagelse.dk for at give et så retvisende billede af elevernes nuværende standpunkt, som muligt. Eleverne skal inden 1. marts gennemgå deres ønsker med deres forældre. Derefter skal forældrene senest, den 1. marts digitalt signere for alle valgene på www.optagelse.dk. Vi glæder os over at 9. klasse er godt på vej.

Billesborg-Cup

Fredag, den 26. januar, deltog udvalgte elever fra 4. - 9. klasse i fodboldturneringen Billesborg-Cup i Ravnsborghallen. Her spillede de imod to andre skoler, henholdsvis Billesborgskolen og Sydkystens Privatskole. Der var under hele stævnet en god attitude og fin kampånd. Desværre kom de ikke hjem med nogle medaljer i år. Nogle af eleverne fra 7. klasse havde forberedt en cheerleaderdans. Den udførte de rigtig godt. Overordnet set var det en god dag med masser af godt humør. Vi ser nu frem til næste års kamp.

Bonusbutik

Torsdag, den 8. februar 2018, er der igen bonusbutik. Det vækker særlig glæde og begejstring hos de mindre elever. Systemet bruges til at motivere eleverne til at udvise omhyggelighed med deres arbejde. Det er kan være med til at skabe et godt og solidt grundlag for deres fremtidige arbejdsliv. Jo bedre de gør det i hverdagen desto flere bonuspenge kan de bruge i bonusbutikken den 8. februar. Det er kontant belønning for en god indsats. Vi ser frem til en dejlig formiddag på torsdag.

Vigtige datoer:

VINTERFERIE
Lørdag, den 17. til søndag, den 25. februar 2018 (Uge 8).

FORÆLDREKONSULTATIONER
Onsdag, den 7. og torsdag, den 8. marts 2018.

STORE BEDEDAG
Fredag, den 27. april, til søndag, den 29. april 2018.

KRISTI HIMMELFART
Torsdag, den 10. maj, til søndag, den 13. maj 2018.

PINSEFERIE
Lørdag, den 19. maj, til mandag, den 21. maj 2018.