NYHEDSBREV

Nr. 03 - 26. januar 2018 

Tilskud

Der er i løbet af januar måned blevet sendt breve hjem til de forældre, som har ansøgt om tilskud til SFO og skolepenge. Bevillingerne er fordelt mellem ansøgerne i forhold til familiernes indkomstforhold. Vi har fulgt den fordelingsnøgle, som skolen har modtaget fra Fordelingssekretariatet, og bestyrelsen har godkendt fordelingen. Hvis man er berettiget til tilskud, bliver beløbene fratrukket i skolepengeopkrævningerne i de kommende måneder, alt efter tilskuddets størrelse. Det samme gælder befordringstilskuddet. Forældre som er berettiget til tilskud, vil kunne se dette i de næste skolepengeopkrævninger. 

Billesborg-Cup

I dag fredag, den 26. januar, deltager udvalgte elever fra 4. - 9. klasse i fodboldturneringen Billesborg-Cup i Ravnsborghallen. Her skal eleverne dyste imod to andre skoler, henholdsvis Billesborgskolen og Sydkystens Privatskole. En gruppe af vores elever har også forberedt en cheerleader-dans. Vi ser meget frem til en spændende dag. 

Besøg af Alterna

Onsdag, den 24. januar, havde vi besøg af efterskolen Alterna. De var med ved vores Gudstjeneste i festsalen, hvor de udførte dramastykker for alle skolens elever. Det formåede at holde elevernes opmærksomhed og sætte et positivt præg på morgenstunden. 

Efterfølgende blev 7. til 9. klasse præsenteret for andre dramastykker, og der blev givet information om de muligheder, der er for at komme på Alterna efter 9. klasse. Det er blandt andet et anderledes år, hvor eleverne kommer ud på en længere rejse til Asien, Afrika eller Sydamerika. Skolen har fire linjer, der går under følgende betegnelser: Extreme Leadership, Performance, Serve og Music. 

Besøg i BH-klassen

Her i januar måned har vi besøg af børn til den kommende Børnehaveklasse, der starter i august 2018. Børnene skal igennem en mindre screening for at finde ud af, om de er egnede til at begynde i skole. Forløbet går godt og vil fortsætte et stykke tid endnu, indtil alle børnene har været på besøg og talt med Elsebeth Thomsen. Vi ser frem til det videre forløb. 

Vigtige datoer:

VINTERFERIE
Lørdag, den 17, til søndag, den 25. februar 2018 (Uge 8).

FORÆLDREKONSULTATIONER
Onsdag, den 7, og torsdag, den 8. marts 2018.

STORE BEDEDAG
Fredag, den 27. april, til søndag, den 29. april 2018.

KRISTI HIMMELFART
Torsdag, den 10. maj, til søndag, den 13. maj 2018.

PINSEFERIE
Lørdag, den 19. maj, til mandag, den 21. maj 2018.
 

Se flere billeder fra ugen, tryk HER