NYHEDSBREV

Nr. 37 - 15. december 2017 

ABC fejring

Onsdag, den 13. december, fejrede vi vores 1. klasse, der har gennemgået et intensivt læseprogram. Forældre var i den anledning inviteret med til vores Gudstjeneste i festsalen. Efter morgenens budskab og lykønskninger blev eleverne præsenteret og fik overrakt deres diplomer som et bevis på den flotte indsats. Nu gælder det om at få øvet sig rigtig meget således, at de kan blive endnu bedre til at læse. Det er vigtigt at kunne! Efter arrangementet i salen blev der serveret kagemand for forældre og elever. Vi glæder os til at se, hvad der fremover kommer ud af denne flotte indsats. 

God jul

Vi ser nu tilbage på et godt år på Gideonskolen. Skoleåret er selvfølgelig ikke slut, men selve kalenderåret er ved at ebbe ud. Et år består af mange forskellige begivenheder og sæsoner, som vi kan mindes med taknemmelighed og glæde. Her på skolen har der allerede været mange dejlige arrangementer, hvor vi begejstres over elevernes positive udvikling og store frimodighed. Der er i alle familier glade erindringer og måske også en del sorger. Livet er ikke kun en dans på roser. Indimellem gør livet rigtig ondt. Det sker, når et kært familiemedlem pludselig ikke er iblandt os mere, eller når vi mister et kæledyr, som har haft betydning for os. Alt dette kan vække følelser i os, der kan være svære at håndtere. Heldigvis kommer vi, igennem det og lærer, at livet også kan byde på smerte. 

Her på Gideonskolen fortæller vi eleverne, at de kan søge hjælp hos Gud. Han sendte sin søn Jesus Kristus, som en gave til os. Han led en smertelig død og forstår derfor også os når vi har det svært. I Esajas’s Bog læser vi: ”Men det var vore sygdomme, han tog, det var vore lidelser, han bar; og vi regnede ham for en, der var ramt, slået og plaget af Gud. Men han blev gennemboret for vore overtrædelser og knust for vore synder. Han blev straffet, for at vi kunne få fred, ved hans sår blev vi helbredt. Vi flakkede alle om som får, vi vendte os hver sin vej; men Herren lod al vor skyld ramme ham. Han blev plaget og mishandlet, men han åbnede ikke sin mund; som et lam, der føres til slagtning, som et får, der er stumt, mens det klippes, åbnede han ikke sin mund”. Med disse ord vil jeg ønsker alle familierne en fredelig jul. Skolen åbner igen den 4. januar 2017. På hjertelig gensyn. 

Revision

Onsdag, den 13. december, havde skolen besøg af vores revisionsselskab, Deloitte. De gennemgik forskellige elementer fra den daglige drift og stillede spørgsmål til skolens administration. De kommer igen til marts 2018, hvor de skal revidere regnskabet for 2017. 

Vigtige datoer:

JULEAFSLUTNING
Onsdag, den 20. december 2017, kl. 08:30 til 11:00. Husk: Ingen SFO!

JULEFERIE
Torsdag, den 21. december 2017, til og med onsdag, den 3. januar 2018.

SKOLESTART
Torsdag, den 4. januar 2018, kl. 08:30 til en normal skoledag.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER