NYHEDSBREV

Nr. 36 - 08. december 2017 

Familie-jul - Gideonskolen

Fredag, den 1. december, var der familie-jul på Gideonskolen. Igen i år blev det en stor succes. Elevernes præstationer vakte glæde i den fyldte festsal på Gideonskolen. Man kunne fornemme, at forældrene var stolte og rørte over deres børns flotte fremtræden. Det er skønt at se, hvordan mange af eleverne vokser med opgaven og udviser fin frimodighed ved sådanne arrangementer. I løbet af eftermiddagen blev der fremført mange flotte danse og smukke musikstykker, hvor eleverne viste deres mange forskellige musikalske talenter frem. 

Årets julestykke, inspireret af H. C. Andersens fortælling ”Grantræet”, var også en stor oplevelse. Her blev tilhørerne efterladt med tanken om at huske at leve livet, mens vi kan, fremfor at være utilfredse med den nuværende situation. Grantræet nåede aldrig rigtig at glæde sig over nuet. Desuden fik forsamlingen et budskab om fred. Det er så vigtigt, at vi har fokus på fred i vores familier, på vores arbejdspladser, i skolegården og vigtigst af alt, at vi har fred i hjertet. Denne fred kan findes i troen. Visheden om, at vi er elsket af Gud, der sendte sin søn Jesus til os, giver os fred og forvisning om det evige liv. Til sidst var det tid til kaffe, æbleskiver og hyggesnak. Det blev til en meget vellykket eftermiddag. 

Et levende julekort

Onsdag, den 6. december 2017, kl. 10:00 besøgte nogle af skolens elever Vallensbæk Rådhus. Her fremførte de sangen ”Nu tændes tusind julelys” med fløjter og sang. Sangen Hallelujah af Cohen blev også sunget. Afslutningsvis dansede pigerne fra 8. klasse til musikken ”Go Tell It On The Mountains”. Som en del af arrangementet gav borgmester Henrik Rasmussen os en lille opmuntringstale. 

Juleafslutning

Onsdag, den 20. december 2017, kl. 08:30 til 11:00 holder vi juleafslutning med eleverne. Det bliver en hyggelig formiddag, hvor eleverne synger nogle af højtidens sange i skolens festsal. De vil også modtage en lille gave og lidt godt til ganen. Husk: Der er ingen SFO denne dag. Det betyder, at forældre med elever i SFO’en skal finde en anden løsning til pasning af deres børn denne dag. Traditionen tro afholder vi julefrokost for skolens medarbejdere fra kl. 12 på denne dag. 

Vigtige datoer

JULEAFSLUTNING
Onsdag, den 20. december 2017, kl. 08:30 til 11:00. Husk: Ingen SFO!

JULEFERIE
Torsdag, den 21. december 2017, til og med onsdag, den 3. januar 2018.

SKOLESTART
Torsdag, den 4. januar 2018, kl. 08:30 til en normal skoledag.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER

Se billeder fra "Jul på Gideonskolen" tryk HER