Nr. 35 - 01. december 2017

Jul på Gideonskolen

I dag, fredag den 1. december, afholder vi traditionen tro ”Jul på Gideonskolen”. Det er kl. 15:00 i skolens festsal. Der vil der være masser af musikalske indslag, danse og opførelser med forskellige elever. Årets stykke er lavet ud fra H. C. Andersens eventyr om grantræet. Vi tror på, at det bliver en enestående god eftermiddag sammen med skolens forældre og nærmeste familie. Eleverne har gjort, hvad de kunne for at være forberedt til dagen. Efter arrangementet i festsalen bliver der serveret æbleskiver, kaffe og saft. Og der vil være rig anledning til at nyde hinandens fællesskab. I samme anledning vil vi ønske familierne en fredelig julemåned med mange glædelige øjeblikke. Julen kan være utrolig hektisk, og fokus er ofte på alt det, der skal nås. Måske kunne denne højtid også give os tid til refleksion over livet som en gave. Må freden få råderum og komme ind i det enkelte menneskehjerte.

Parkering

Vi gør opmærksom på, at der formentlig ikke er plads til alle forældrenes biler på skolens egen parkeringsplads, selvom vi har betydelig mere plads end tidligere. Man kan derfor eksempelvis parkere ved tennisbanerne (efter børnehaven Uglebo). Vi glæder os til at se jer!

Besøg på Rådhuset

Onsdag, den 6. december, besøger en del af vores elever Vallensbæk Rådhus for at aflevere ”Et levende julekort”. Det sker med indslag fra elever, som spiller og danser for Rådhusets personale. Vi ser meget frem til igen i år at kunne skabe lidt ekstra glæde på Rådhuset i anledning af højtiden.

Juleafslutning

Onsdag, den 20. december 2017, kl. 08:30 til 11:00 holder vi juleafslutning med eleverne. Det bliver en hyggelig formiddag, hvor eleverne synger nogle af højtidens sange i skolens festsal. De vil også modtage en lille gave og lidt godt til ganen. Husk: Der er ingen SFO denne dag. Det betyder, at forældre med elever i SFO’en skal finde en anden løsning til pasning af deres børn denne dag.

Vigtige datoer:

BESØG PÅ RÅDHUSET
Onsdag, den 6. december 2017, kl. 10:00.

JULEAFSLUTNING
Onsdag, den 20. december 2017, kl. 08:30 til 11:00. Husk: Ingen SFO!

JULEFERIE
Torsdag, den 21. december 2017, til og med onsdag, den 3. januar 2018.

SKOLESTART
Torsdag, den 4. januar 2018, kl. 08:30 til en normal skoledag.