Nr. 33 - 17. november 2017

Tilsyn

Torsdag, den 16. november, havde vi besøg af skolens tilsynsførende, Palle Kristensen. Flere af skolens medarbejdere fik besøg af den erfarne tidligere skoleleder, som fik anledning til at følge deres undervisning og på den måde observere, hvordan den daglige undervisning bliver udført. Desuden blev han orienteret af skolens ledelse om skolens liv og mange opgaver.

Forberedelse til julen

I den forløbne uge er arbejdet med forberedelserne til julestykket blevet intensiveret. Eleverne træner på livet løs i skolens festsal ind imellem den øvrige undervisning. Det betyder, at nogle af eleverne sommetider må gå fra den normale undervisning for at øve til den 1. december, hvor vi holder årets ”Jul på Gideonskolen”. Vi ser som altid frem til at være sammen med skolens forældre og nærmeste familie.

100.000 kr. til Afrika

Vi har nu afsluttet vores kampagne til fordel for “Ikhaya Lethu”, som er et børnehjem i byen Colenso i nærheden af Escourt i Sydafrika. Vi er meget taknemmelige for de 100.375 kr., der er kommet ind til projektet. Onsdag, den 15. november, blev de sidste plastiklåg afleveret i den gennemsigtige plastiksøjle i festsalen, alt imens eleverne kunne se dette års video fra løbet den 13. oktober 2017. Vi vil meget snart overføre midlerne til vores samarbejdspartner i Sydafrika, og efterfølgende ser vi frem til, hvorledes det vil være med til at gøre en markant forskel for børnene på børnehjemmet og være med til at give dem adgang til en skole med en særlig undervisningsform, der minder om Gideonskolens. Endnu en gang vil vi takke alle der har været med til at sponsorere skolens elever i løbet for “Ikhaya Lethu”

Fejring af 1. klasse

Onsdag, den 13. december, fejrer vi, at 1. klasse er blevet færdige med 300 timers kursus i læsning. Det er et kursus, klassen har arbejdet på siden skolestarten i august og indtil nu. Eleverne vil få udleveret diplomer foran resten af skolens elever. Forældre, der ønsker at se overrækkelsen, er hjerteligt velkomne til at deltage i Gudstjenesten.

Vigtige datoer:

JUL PÅ GIDEONSKOLEN
Fredag, den 1. december 2017, kl. 15:00

JULEAFSLUTNING
Onsdag, den 20. december 2017, kl. 08:30 til 11:00.

JULEFERIE
Torsdag, den 21. december 2017, til onsdag, den 3. januar 2018.

SKOLESTART
Torsdag, den 4. januar 2018, kl. 08:30.