Nr. 32 - 10. november 2017

Byvandring i København

Mandag, den 6. november, var eleverne fra 7. klasse på byvandring. Det var et led i danskundervisningen. Eleverne så på historiske bygninger fra Guldalderen. Her var der fokus på store personligheder som Adam Oehlenschläger og H.C. Ørsted. Eleverne gik forbi Københavns Universitet. De så også statuen af H.C. Andersen på Rådhuspladsen. Desuden var de forbi Københavns Domkirke, Slotsholmen og Holmens Kirke. Eleverne benyttede havnebussen fra Nyhavn til Fisketorvet. Det vakte stor begejstring.

Forældrekonsultationer

Onsdag, den 8. november, og torsdag, den 9. november, var der forældrekonsultationer på Gideonskolen. Det var godt at tale med forældre og elever om elevens faglige og sociale udvikling. Generelt oplever vi glade elever og tilfredse forældre ved disse tilbagevende konsultationer. Det var endnu en god anledning til at sætte ord på elevens skolegang. En stor tak skal lyde til alle, som bragte kager med til anledningen.

Jul på Gideonskolen

Vi glæder os meget til årets ”Jul på Gideonskolen”. En del af eleverne er så småt gået i gang med øvelserne til stykket. Det bliver spændende at se, hvad der kommer ud af deres forberedelser. Vi glæder os til at se forældre og den nærmeste familie til en hyggelig eftermiddag i skolens festsal. Sæt kryds i kalenderen ved den 1. december, kl. 15:00.

Ferie- og fridage

Indimellem modtager vi forespørgsler fra forældre, der ønsker deres børn fri fra skole. Det kan der være forskellige gode og legitime årsager til. Men fra skolens side håber vi på, at forældrene nøje vil overveje, om det er strengt nødvendigt, og at man i stedet fremadrettet, så vidt det er muligt, vil benytte de ferier og fridage, som følger Gideonskolens plan. Det gør undervisningsforløbet nemmere for os alle. På forhånd tak for forståelsen.

Falck – årlige sikkerhedstjek

Tirsdag, den 7. november, havde vi besøg af Falck. I den forbindelse blev vores brandsikkerhedsudstyr efterset. Alt var, som det skulle være.

Vigtige datoer:

JUL PÅ GIDEONSKOLEN
Fredag, den 1. december 2017, kl. 15:00

JULEAFSLUTNING
Onsdag, den 20. december 2017, kl. 08:30 til 11:00.

JULEFERIE
Torsdag, den 21. december 2017, til onsdag, den 3. januar 2018.

SKOLESTART
Torsdag, den 4. januar 2018, kl. 08:30.