Nr. 31 - 03. november 2017

Indbetaling af sponsorpenge

Tak for den fine indsamling til vores sponsorløb for Afrika. Det har været en fornøjelse at se, hvorledes de lovede sponsorpenge er kommet hurtigt i hus. Hvis man ikke har fået indbetalt det lovede beløb endnu, kan det gøres ved at indsætte pengene på Gideonskolens bankkonto: Danske Bank - reg.nr. 4180 konto 4180037586 - Mærk beløbet “Løb for Afrika”. Man kan også bruge MobilePay 91 61 77 67

Vigtige datoer

FORÆLDREKONSULTATIONER
Onsdag, den 8. november, og torsdag, den 9. november 2017, afholder vi forældrekonsultationer på Gideonskolen.

JUL PÅ GIDEONSKOLEN
Fredag, den 1. december 2017, kl. 15:00.

JULEAFSLUTNING
Onsdag, den 20. december 2017.

JULEFERIE
Torsdag, den 21. december 2017, til onsdag, den 3. januar 2018.

SKOLESTART
Torsdag, den 4. januar 2018

Forældrekonsultationer

Onsdag, den 8. november, og torsdag, den 9. november, afholder vi forældrekonsultationer på Gideonskolen. I dag, fredag, eller på mandag bliver elevernes undervisningsrapporter sendt med eleverne hjem, så forældrene har mulighed for at gennemgå vurderingen med deres børn. Forældrekonsultationerne tager blandt andet udgangspunkt i undervisningsrapporterne. På Gideonskolen lægger vi vægt på den personlige udvikling af hver elev set i forhold til det faglige, det karakterdannende og det sociale. Alle tre områder er væsentlige for eleven og samfundet som helhed. Konsultationerne er en vigtig anledning til at sætte ord på, hvordan eleverne trives, og hvor der skal sættes ind for at sikre den bedst mulige skolegang.

Jul på Gideonskolen

Traditionen tro afholder vi hvert år jul på Gideonskolen. Den er en god anledning til at minde os om, at Gud sendte sin søn ind i verden for at frelse dem der vil tage imod ham. I Johannesevangeliet kapitel 3 vers 16 læser vi om den store kærlighed Gud har til mennesket. En del af eleverne er gået i gang med de indledende forberedelser til dette års julestykke sammen med Rose Broholm. Vi glæder os igen i år til at se forældre og den nærmeste familie til en hyggelig eftermiddag i skolens festsal. Sæt kryds i kalenderen ved den 1. december, kl. 15:00.