NYHEDSBREV

Nr. 29 - 13. oktober 2017 

Efterårsferie

Når eleverne går hjem fra skole i dag, fredag, den 13. oktober 2017, er der efterårsferie. Det er en fast tradition, at den ligger i uge 42. Vi er midt i perioden fra august til december, og det er et dejligt afbræk i skolens faste program. I næste uge er der tid til at være sammen med familie og venner, og det er godt. Vi trænger alle sammen til en lille pause inden vi tager fat igen med ny inspiration, når vi mødes igen mandag, den 23. oktober 2017 til en ny arbejdsperiode. For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at der ikke er nogen SFO i næste uge. 

Vi løber for Afrika

I dag, fredag, den 13. oktober 2017, har vi gennemført vores motionsløb. I lighed med tidligere år har vi samlet penge ind til et projekt i Sydafrika. Vi har løbet for “Ikhaya Lethu”, som er et børnehjem i byen Colenso i nærheden af Escourt. Det er ca. 2½ times kørsel fra Durban i Sydafrika. Vi er stole af vores elever, som inspireres af projektet. Tak til alle forældre, som har hjulpet med at finde sponsorer, så de mange kilometer kan omsættes til værdier. De skal bruges til at indrette en skole i børnehjemmet. Alle elever har fået et diplom med hjem, hvor deres antal kilometer er anført. Vi beder nu forældrene om at hjælpe os med at få de lovede sponsor-kroner samlet ind og afleveret eller overfør til skolen. Pengene, kan indsættes på Gideonskolens bankkonto: Danske Bank - reg.nr. 4180 konto 4180037586 - Mærk beløbet “løb for Afrika”. Man kan også bruge Mobile-Pay 91 61 77 67. Vi glæder os til at videresende vores samlede bidrag til Sydafrika. Tak for en fantastisk indsats. 

Skolerejse til Sydafrika

9. klasses elever flyver i morgen sammen med Annette og Henrik Due Jensen tilbage til Danmark. Deres store oplevelsesrejse er slut, og vi forventer dem hjemme igen søndag eftermiddag. Vi har fulgt med i rejsens mange detaljer via Gideonskolens hjemmeside. Gennem billeder og kort, informativ tekst har forældre og andre kunnet følge pulsslaget i elevernes færden. Den sidste del af rejsen har været i Durban med besøg på bl.a. AEE’s hovedkontor og skoler i området. De sidste dage har været tilbragt i nærheden af en gamepark: Hluhluwe på et resort som hedder Sand Forrest lodge. Vi glæder os til at byde dem alle sammen velkommen hjem. 

Bonusbutik

Torsdag, den 26. oktober 2017 er der igen Bonusbutik på Gideonskolen. Det er en festdag. Vi glæder os til igen at rose vores elever for en fornem indsats i skolehverdagen. Eleverne har sparet “bonus” gennem perioden siden skolestarten i august. Nu er det tid til at omsætte disse bonus til søde, sjove, nyttige og brugbare ting og sager. 

Vigtige datoer

Søndag, den 15. oktober 2017: 9. klasse kommer hjem fra Afrika.
Lørdag,  den 14. til søndag, den 22. oktober 2017: Efterårsferie.
Torsdag, den 26. oktober: Bonusbutik
Fredag,  den 3. november: Undervisningsrapporter sendes hjem.
Onsdag, den 8. og torsdag, den 9. november 2017 er der forældrekonsultationer. Mere om dette senere.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER