NYHEDSBREV

Nr. 26 - 15. september 2017 

3. klasse til musikdage

Onsdag, den 13. og torsdag den 14. september, har 3. klasse været til musikdage på Vallensbæk Musikskole. Det er en fantastisk anledning for eleverne til at afprøve de forskellige musikinstrumenter, man kan vælge at spille på. En del af vores elever går allerede på Vallensbæk Musikskole. Under musikdagene deltog eleverne i forskellige workshops med fokus på strengeinstrumenter, korsang, slagtøj, elbas, rytmisk sammenspil, træblæserworkshop, og messingblæserworkshop. Det er en fantastisk mulighed for eleverne til at få indsigt i musikkens farverige verden. Musik kan være med til at give stor glæde i livet. 

Besøg på Sjællandsringen

Torsdag, den 14. september, var 5. klasse på Sjællandsringen. Eleverne var igennem et trafiksikkerhedskursus arrangeret af Vestegnens Trafiksikkerhedsråd. Der var mange elementer i kurset bl.a. om fart og standselængde, blinde vinkler, sikkerhedsselen mv. Det var som tidligere en hel særlig oplevelse, som vi er taknemmelige for at kunne deltage i. Vi er sikre på, at det har efterladt eleverne med nogle gode indtryk af sikkerhed i trafikken. 

Lejrskole i Kagerup

Mandag morgen, den 18. september, tager vi på lejrskole med 0. - 7. klasse. Vi mødes på Ishøj Station kl. 07:40 og kører derefter til Kagerup Station, hvorefter vi spadserer til Hvidekildelejren. Vi er i stor forventning til, at det bliver endnu en herlig lejr med masser af aktiviteter samt et trygt og godt samvær med eleverne. Vi er tilbage på Ishøj Station fredag, den 22. september kl. 12:19. 9. kasse bliver på Gideonskolen i uge 38 og har almindelig undervisning til kl. 14 hver dag. 

Skolerejse til Berlin

Mandag, den 18. september, kører vores 8. klasse med bus til Berlin. Forældre til børnene i 8. klasse skal sikre, at eleverne møder frem senest kl. 07:45 ved klatrevæggen ud for hovedindgangen til DGI-byen. Forældrene til denne gruppe elever kan følge slagets gang på skolens Intranet. Vi er i forventning til, at 8. klasse får en god rejse med mange spændende indtryk fra storbyen Berlin. 

Nyhedsbrev i næste uge

Da vi er på lejrskole og skolerejse i næste uge (uge 38) udebliver nyhedsbrevet. Næste opdatering sker fredag den 29. september 2017.
 

Se flere billeder fra ugen, tryk HER