Nr. 23 - 25. august 2017

Nye rutsjebaner

Fredag, den 11. august 2017, troppede to af skolens bestyrelsesmedlemmer op for at sætte to nye rutsjebaner op ved det område, vi kalder ”Lilleskoven”. De gamle rutsjebaner kunne ikke mere. Victor Hørup og Sigurd Sonne sørgede samtidig for, at den tilhørende lille borg blev forstærket, således at den kunne tages i brug igen. Dejligt, at området kan udnyttes fuldt ud.

Lilleskoven

Lilleskoven er i sommerferien blevet gjort klar, således at eleverne fra de mindre årgange kan benytte den i det store frikvarter efter frokosten. Børnene elsker at være dér. Porten til skolen bliver lukket i frikvarteret, så eleverne kan færdes sikkert i området på vej over til Lilleskovsområdet. Udnyttelsen af hele arealet gør, at eleverne nu har et større område, de kan boltre sig på. Det er glædeligt.

Camilla, Vibeke og Eghosa

Nye medarbejdere

Ved begyndelsen af skoleåret har vi sagt velkommen til følgende nye medarbejdere på Gideonskolen: Vibeke Hørup Valfridsson, Eghosa Otasowie og Camilla Sara Hørup. Vibeke kommer fra en stilling i Kristelig Fagbevægelse. Hun skal på Gideonskolen primært være med til at assistere eleverne i 2. klasse med at komme godt igennem deres PACE’s i samarbejde med Anita Sonne. Desuden er hun med i vores SFO sammen med Michelle Schmidt. Eghosa og Camilla er begge ansat som ungmedarbejdere. De er tidligere elever på Gideonskolen. Eghosa har færdiggjort gymnasiet i juni 2017. Camilla har i det sidste års tid været på College i Australien. Vi byder de nye medarbejdere hjertelig velkommen på Gideonskolen.

Nyt sand i sandkassen

Torsdag, den 10. august 2017, blev der lagt nyt sand i vores sandkasse. Det vakte som altid stor glæde hos de mindre elever, der straks gik i gang med at udforske mulighederne ved det nye sandbjerg.

Computere

Elever fra 5. - 9. klasse skal selv medbringe en computer til skolen. Men for at få lov til at benytte computeren på skolen forventes følgende:

At computeren:
1) KUN bruges til aftalte opgaver og med aftalte funktioner
2) KUN bruges til søgning af information, som er skolerelevant
3) IKKE bruges til intern kommunikation
4) IKKE er koblet til sociale medier (Facebook, Twitter, Messenger, musiktjenester mv.)
5) IKKE bruges til spil
6) I øvrigt bruges med respekt for skolens standarder

Se vigtig information inde på skolens hjemmeside under menupunktet: “Elevsider” - klik på: Bring Your Own Device, specielt inden en ny maskine tages i brug!