Nr. 20 - 16. juni 2017

SFO i sommerferien

Der er SFO fra mandag den 26. juni til fredag den 30. juni. Der er ikke SFO mandag, den 14. august, som er første skoledag. Vi skal gøre opmærksom på, at der er tilmeldingsfrist for SFO til skoleåret 2017-18 senest tirsdag, den 27. juni 2017.

Afslutningsfest

Torsdag, den 22. juni 2017, kl. 15:30 holder vi afslutningsfest på Gideonskolen. Vi ser meget frem til at fejre denne dag med elever, forældre og i begrænset omfang andre familiemedlemmer. Det bliver som altid festligt med grill, hoppeborg og fremførelser af vores dygtige elever.

Mundtlige prøver

Tirsdag, den 13. juni 2017, var eleverne fra 9. klasse til prøve i samfundsfag. Det gik rigtig godt for alle eleverne. De kan være tilfredse med resultatet fra denne prøve. Den sidste mundtlige prøve løber af stablen mandag, den 19. juni, hvor eleverne skal op i naturfag. Det er en helt ny prøveform, hvor man har sammenlagt fysik, geografi og biologi.

Den nye børnehaveklasse

Fredag, den 9. juni 2017, afholdte vi et introduktionsmøde med den kommende børnehaveklasse og deres forældre. Forældre og elever blev orienteret om forventningerne til det kommende skoleår. En skare af elever sang for deres kommende skolekammerater. Det blev til en hyggelig eftermiddag, hvor forældre og nogle af skolens medarbejdere fik anledning til at lære hinanden lidt at kende. Endnu engang byder vi alle nye elever og forældre hjertelig velkommen på Gideonskolen.

Undervisningsrapporter

Der er udarbejdet undervisningsrapporter for alle elever fra børnehaveklasse til 8. klasse. Disse bliver senest sendt med hjem mandag, den 19. juni. Vi opfordrer forældrene til at gennemgå rapporten sammen med deres børn således, at man ved, hvordan vi har vurderet elevens sociale og faglige kompetencer på nuværende tidspunkt.

Sommerrengøring

Mandag, den 26. juni, er der Sommerrengøring fra kl. 14:00 - 18:00. Vi er taknemmelige for enhver, der har mulighed for at hjælpe os med dette. Der er sendt et brev med hjem om dette torsdag, den 15. juni 2017.

Startpakke

I dag, fredag, den 16. juni 2017, sender vi Startpakken med eleverne hjem. Vi sender kun én startpakke hjem til hver familie, selv om man eventuelt har flere børn gående på skolen. Pakken indeholder vigtig information om tilskud, befordring, SFO og om datoer for særlige begivenheder såsom lejrskolen. Læs den godt igennem!

Vigtige datoer:

AFSLUTNINGSFEST
Torsdag, den 22. juni 2017, kl. 15:30.

SIDSTE SKOLEDAG
Fredag, den 23. juni 2017 slutter vi kl. 11:00. NB! Der er ingen SFO denne dag, da skolens lærere tager på udflugt sammen!

SOMMERFERIE
Lørdag, den 24. juni 2017.