Nr. 14 - 21. april 2017

Besøg på bibliotek

Her i uge 16 har der været projektuge om forfatteren H.C. Andersen i 1. klasse. I den forbindelse besøgte de tirsdag, den 18. april, Vallensbæk Bibliotek. Her skulle de blandt andet finde bøger om H. C. Andersen, og de fik samtidig stiftet bekendtskab med nogle af bibliotekets muligheder.

Skolernes sangdag

Fredag, den 7. april 2017, deltog Gideonskolen i skolernes sangdag. Det foregik i skolens festsal, hvor eleverne via DRs hjemmeside kunne følge arrangementet på skolens storskærme. Eleverne sang med og lod til at nyde de mange gode indslag med Bubber som konferencier med musik leveret af Copenhagen Phil.

Udtræk

Den 24. april 2017 oplyser vi eleverne i 9. klasse om, hvilke fag der er blevet udtrukket til afgangsprøverne. Vi vil desuden lægge en tidsplan på vores hjemmeside med alle prøvetidspunkterne. Her vil der også være en beskrivelse af, hvordan eleverne skal forholde sig før og under prøverne, samt hvilke hjælpemidler de må anvende under de forskellige prøver.

Årsmøde

Tirsdag, den 23. maj 2017, kl. 19:00 holder vi årsmøde på Gideonskolen. Her vil skolens regnskab blive præsenteret af revisor Søren Jensen, og skolens tilsynsførende Palle Kristensen vil præsentere tilsynsrapporten for år 2016. Desuden vil skolens ledelsesberetning for det 19. skoleår blive fremlagt.

Skolefotografering

På onsdag, den 26. april 2017 er der skolefotografering i skolens festsal. Alle forældre er blevet informeret om dette, da vi før påske sendte en blanket med eleverne hjem. Det er vigtigt at få udfyldt og sendt svartalonen tilbage til skolen inden fotograferingen på onsdag. Der tages portrætfotoer af eleverne og klassefotos. Desuden er det muligt at få taget billeder af søskende sammen. Hvis forældre ønsker søskendebilleder, kan fotografen tage disse billeder den dag, der bliver syge- og omfotografering.

Skriftlige prøver

Tirsdag, den 2. maj: Dansk: Retskrivning og læsning
Onsdag, den 3. maj: Matematik
Torsdag, den 4. maj: Dansk: Skriftlig fremstilling

Vigtige datoer

FOTOGRAFERING
Onsdag, den 26. april 2017.

STORE BEDEDAG
Fredag, den 12. maj, til søndag, den 14. maj 2017.

ÅRSMØDE
Tirsdag, den 23. maj 2017.

KRISTI HIMMELFART
Torsdag, den 25. maj, til søndag, den 28. maj 2017.

PINSEFERIE

Lørdag, den 3. juni, til mandag, den 5. juni (Grundlovsdag)