Nr. 13 - 07. april 2017

Et smukt jubilæum

Lørdag, den 1. april, blev der afholdt 20 års jubilæum på Gideonskolen. Det blev til en fantastisk dag. Solen skinnede, og flaget smældede smukt foran skolen. I ugerne op til denne historiske dag blev der øvet på livet løs. Og som altid fremførte eleverne deres sange, danse og illustrationer på en meget flot måde. Talenterne blev udfoldet. Der blev holdt taler af vores gæster fra Sydafrika, byens borgmester, Henrik Rasmussen og af skolens ledelse. Talerne blev introduceret af dukken Anton, hvilket satte ekstra kulør på dagens program.

Undervejs illustrerede eleverne på fornem vis, hvordan man i sin tid havde skrevet 107 ansøgninger til forskellige instanser, før det lykkedes at få lov til at bygge en skole i Vallensbæk Kommune. Denne ihærdighed og viljestyrke ser vi nu frugterne af, og der er god grund til at sige tak for den indsats, der er gjort i de sidste 20 år.

Nu gælder det om at fortsætte i den retning, der fører vores elever godt i mål både, når det gælder faglig styrke, karakterdannelse og udvikling af sociale kompetencer. Vi ser nu tilbage på en forrygende dag. Tak til alle elever, medarbejdere, forældre og venner. Vi takker også for de mange flotte kager, der blev lavet til jubilæet.

Musik på Tværs

Onsdag, den 5. april 2017, var 3. og 4. klasse til koncert i Konservatoriets Koncertsal i det gamle radiohus på Rosenørns Allé. Her lyttede eleverne til klassisk musik spillet af Sjællands Symfoniorkester. Dette blev understøttet af en kunstner, der på illustrativ vis tegnede til musikken af Musovski. Eleverne har tidligere på året haft besøg af et mindre ensemble fra det selv samme orkester, og dermed er de blevet introduceret til et udsnit af de instrumenter, der spillede med i symfoniorkesteret.

Påskeferie og højtid

Lørdag, den 8. april, til mandag, den 17. april 2017, er der påskeferie. Vi ønsker alle en fantastisk ferie og håber, at det bliver en god anledning til at lade op og være sammen som familie. Påsken betragtes som den vigtigste kristne højtid. Det er den tid, hvor vi har særlig fokus på, hvad Kristus gjorde for menneskeheden ved at ofre sit liv og opstå på den tredje dag, hvilket er det væsentligste. Han vandt med andre ord over døden og banede vejen for, at mennesket kunne få frelse igennem troen på ham. Glædelig Påske til alle skolens familier og venner.

Vigtige datoer:

FOTOGRAFERING
Onsdag, den 26. april 2017.

FOLKESKOLENS PRØVER 9. KLASSE
Tirsdag, den 2. maj, til onsdag, den 10. maj 2017 afholdes de skriftlige afgangsprøver FP9 for 9. klasse.

STORE BEDEDAG
Fredag, den 12. maj, til søndag, den 14. maj 2017.

ÅRSMØDE
Tirsdag, den 23. maj 2017.

KRISTI HIMMELFART
Torsdag, den 25. maj, til søndag, den 28. maj 2017.

PINSEFERIE
Lørdag, den 3. juni, til mandag, den 5. juni (Grundlovsdag) 2017.

Se billederne fra skolens 20 års jubilæumsfest, tryk HER