Nr. 11 - 24. marts 2017

Revision

Torsdag, den 23. marts var vores revisionsselskab på besøg for at revidere regnskabet for 2016. Det endelige regnskab vil blive præsenteret på skolens årsmøde, der afholdes tirsdag, den 23. maj 2017, kl. 19:00. Det er vores forventning at regnskabet ser nydeligt ud.

20 ÅRS JUBILÆUM

Der er blevet øvet ihærdigt i den forgangne uge til vores jubilæum. Det er som altid spændende og krævende, fordi det indebærer ekstra tid til at kunne øve samtidig med, at den daglige skolegang skal passes. Til gengæld giver det eleverne en mulighed for at prøve kræfter med deres kreative side. Vi ser meget frem til festen, der løber af stablen den 1. april, kl. 13:00. På hjertelig gensyn.

Parkering

Vi gør opmærksom på, at der ikke er plads til ret mange biler på skolens egen parkeringsplads - desværre. Vi anbefaler derfor, at man i forbindelse med jubilæet den 1. april benytter “HUBERs” parkeringsplads. Man kan også parkere bag skolen - f.eks. på Ny Mæglergårds Allé. En tredje mulighed er at parkere ved tennisbanerne (efter børnehaven Uglebo). Vi glæder os til at se jer!

Tilsyn

Tirsdag, den 21. marts, var vores tilsynsførende Palle Kristensen på besøg. Han var der som altid for at observere og føre tilsyn med skolens undervisning. Han besøgte flere af vores gruppelektioner. Desuden var han i dialog med skolens ledelse om, hvorledes det generelt går på Gideonskolen. Palle Kristensens rapport vil blive præsenteret ved skolens årsmøde og efterfølgende blive lagt på skolens hjemmeside.

Vigtige datoer:

20 ÅRS JUBILÆUM
Lørdag den 1. april 2017. Dagen skal betragtes som en skoledag, elevernes deltagelse er derfor obligatorisk.

PÅSKEFERIE
Lørdag, den 8. april, til mandag, den 17. april 2017

FOTOGRAFERING
Onsdag, den 26. april 2017

FOLKESKOLENS PRØVER 9. KLASSE
Tirsdag, den 2. maj til onsdag, den 10. maj 2017 afholdes de skriftlige afgangsprøver FP9 for 9. klasse.

STORE BEDEDAG
Fredag, den 12. maj til søndag, den 14. maj 2017