NYHEDSBREV

Nr. 09 - 10. marts 2017 

Copenhagen Phil

Fredag, den 3. marts, havde vi besøg af seks musikere fra Copenhagen Phil. Der var to trompetister, to basunister, et valdhorn og en på slagtøj. De gav eleverne en god indføring i blæseinstrumenters muligheder. De var professionelle og inspirerende. Det var eleverne i 3. og 4. klasse, der drog fordel af besøget i skolens festsal. Vi håber, at dette har givet eleverne lyst til at prøve kræfter med et blæseinstrument. 

Forældrekonsultationer

Onsdag, den 8. marts og torsdag, den 9. marts, i denne uge havde vi forældrekonsultationer. Det var godt at mødes med forældre og elever til nogle indholdsrige samtaler vedrørende den faglige og personlige udvikling, som den enkelte elev gennemgår på Gideonskolen. Det var også en anledning til, at eleverne kunne sætte ord på, hvordan han eller hun oplever livet på Gideonskolen. 

Besøg på Vestforbrændingen

Torsdag, den 9. marts, besøgte eleverne fra 7. klasse Vestforbrænding i Glostrup. Det blev til en indholdsrig formiddag med fokus på affaldshåndtering og rundvisning på forbrændingsanlægget. Det gav eleverne en sanselig og lærerig oplevelse af, hvordan tingene foregår på et forbrændingsanlæg, og hvordan affaldet behandles. De fik desuden lov til at se det gamle kontrolrum og fik dermed et indblik i, hvorledes affaldet behandles med henblik på at sikre en bæredygtig udvikling. Disse oplevelser er med til at give vores elever stof til eftertanke og ekstra gejst til den daglige indlæring i og forståelse for eksempelvis faget biologi. 

20 ÅRS JUBILÆUM

Tiden nærmer sig, hvor vi skal afholde Jubilæumsfest på Gideonskolen. Det er som tidligere nævnt lørdag den 1. april, kl. 13:00. I den forbindelse tænker vi tilbage på vores fest, hvor vi vi fejrede 10 år i Vallensbæk Kommune. Dengang var der flere af forældrene, der lavede nogle flotte lagkager. Dette kunne vi godt tænke os skete igen. Derfor håber vi, at flere af vores forældre vil komme med lagkager til anledningen. 

Besøg fra Sydafrika

Onsdag, den 8. marts, bød vi Austin Patrick velkommen på Gideonskolen. Han er sydafrikaner og blev for nylig færdig med High School i Sydafrika fra Victory Christian Academy, Durban. Han vil tilbringe de næste måneder med at hjælpe os her på skolen. Vi byder Austin hjertelig velkommen. 

Vigtige datoer:

20 ÅRS JUBILÆUM
Lørdag den 1. april 2017. Dagen skal betragtes som en skoledag, og elevernes deltagelse er derfor obligatorisk.

PÅSKEFERIE
Lørdag, den 8. april til mandag, den 17. april 2017

FOTOGRAFERING
Onsdag, den 26. april 2017

FOLKESKOLENS PRØVER 9. KLASSE
Tirsdag, den 2. maj til onsdag, den 10 maj 2017 afholdes de skriftlige afgangsprøver FP9 for 9. klasse


Se flere billeder fra ugen, tryk HER