Nr. 08 - 03. marts 2017

Personalia

Lone Schmidt er pr. 1. marts 2017 blevet ansat som administrativ medarbejder. Lone Schmidt kommer med en stor portion erfaring inden for personaleforvaltning og administrativt arbejde fra den private sektor. Vi ser frem til samarbejdet og ønsker Lone hjertelig velkommen.

Forældrekonsultationer

Onsdag, den 8. marts, og torsdag, den 9. marts, afholder vi forældrekonsultationer på Gideonskolen. Der er afsat 20 minutter til hver elev. Undervisningsrapporterne, der skal bruges i forbindelse med samtalerne, sendes med hjem i dag fredag, den 3. marts 2017. Det skulle gerne give forældrene og eleven en god anledning til sammen at gennemlæse rapporten i weekenden og drøfte elevens udvikling siden sidste rapport. Der vil under konsultationerne blive taget udgangspunkt i undervisningsrapporterne. De vil således kunne danne grundlag for nogle indholdsrige samtaler under konsultationerne. Hvis man har mulighed for at medbringe en kage til forældrekonsultationerne, så vil vi være taknemmelige for det. NB: Der vil i forbindelse med konsultationerne blive lagt glemmetøj frem. Benyt gerne anledningen til at se efter om der er noget tøj der er savnet.

Besøg på Toms

Onsdag, den 1. marts, besøgte eleverne fra 5. klasse Toms chokoladefabrik. Her lærte eleverne om kakaomaterialer og chokolade. Desuden fik eleverne anledning til at observere produktionen. Eleverne havde en dejlig formiddag og kom hjem en pose med lidt chokolade.

20 ÅRS JUBILÆUM

Lørdag, den 1. april, fejrer vi, at skolen blev sat i verden for 20 års siden. Det krævede dengang en meget omfattende indsats at få skolen etableret. Derfor er det også en stor glæde at kunne fejre, at skolen fortsat bevæger sig fremad, og samtidig kan vi se tilbage på mange gode år. Husk at reservere dagen! Dagen skal betragtes som en skoledag og er obligatorisk for alle skolens elever. Vi ser frem til at møde forældre og venner af skolen. Arrangementet begynder kl. 13:00 og varer til ca. kl. 16:30.

Fairplay

Onsdag, den 1. marts, uddelte vi medaljer til nogle af de elever, der havde deltaget i fodboldsturneringen Billesborg Cup. De blev rost for deres gode kampånd og eksemplariske opførelse under turneringen. Det handler ikke kun om at vinde, men i lige så stor grad, om hvordan man behandler hinanden under kampen.

Vigtige datoer:

FORÆLDREKONSULTATIONER
Onsdag den 8. og torsdag den 9. marts 2017

20 ÅRS JUBILÆUM
Lørdag den 1. april 2017. Dagen skal betragtes som en skoledag, og elevernes deltagelse er derfor obligatorisk.

AFSLUTNINGSFEST
Torsdag, den 22. juni 2017