Nr. 03 - 20. januar 2017

Billesborg Cup

Fredag, den 27. januar 2017, kører elever fra 4. - 9. klasse med bus til fodboldturnering i Ravnsborghallen i Køge. Vores elever skal spille kamp med Billesborgskolen og Sydkystens privatskole. De elever, der skal med til stævnet, bedes møde på Gideonskolen kl. 07:25. Der er sendt et brev med eleverne hjem med en beskrivelse af, hvordan vi træner op til stævnet. Vi ser frem til endnu et godt fodboldstævne.

Terminsprøver afsluttet

Fra mandag, den 16. januar, til torsdag, den 19. januar 2017, har 9. klasse været til terminsprøve. Det har været en god anledning for eleverne til at prøve kræfter med det, der forventes af dem i forbindelse med folkeskolens afgangsprøve i maj 2017. Vi tror på, at det har været med til at inspirere dem til at arbejde målrettet med materialet i de kommende måneder.

20 år med Gideonskolen

Lørdag, den 1. april 2017, kl. 13:00 holder vi en særlig fest på Gideonskolen. Gideonskolen kom til verden i 1997, og det vil vi gerne fejre ved at invitere skolens forældre og nærmeste familie til en festdag med gæster fra ind- og udland. Dagen skal betragtes som en skoledag, og elevernes deltagelse er derfor obligatorisk. Arrangementet begynder kl. 13:00 og forventes afsluttet ca. kl. 16:30. Vi glæder os til at se alle skolens forældre og nærmeste familie til en dag, hvor vi vil fejre det gode, der er sket igennem de sidste 20 år. Der er lagt megen knofedt i at få skolen til at være et sted, hvor eleverne bliver dygtige og dannede mennesker, og hvor det er naturligt at tro på Gud.

Midtvejsmøde

Onsdag, den 8. februar, inviterer vi alle skolens forældre til Midtvejsmøde. Vi vil gerne sikre os, at alle forældrene er opdateret om skolens tilstand og ikke mindst børnenes dagligdag på Gideonskolen. Vi sender snart et brev hjem om arrangementet således, at man kan tilmelde sig. Hvis nogle af vores forældre har mulighed for at medbringe en kage, så vil det blive værdsat. På forhånd tak og på hjertelig gensyn.

Vigtige datoer:

MIDTVEJSMØDE