Nr. 02 - 13. januar 2017

Besøg i BH-klassen

Her i begyndelsen af det nye år har vores BH-klasse haft besøg af eleverne til den kommende Børnehaveklasse. De skal igennem i en mindre screening for at finde ud af, om de er egnet til at begynde i skolens Børnehaveklasse efter sommerferien. Forløbet er gået godt og vil fortsætte et stykke tid endnu indtil alle børnene har været igennem processen. Vi ser frem til det videre forløb.

Billesborg Cup

Fredag, den 27. januar 2017, skal elever fra 4. - 9. klasse deltage i indendørs fodboldturnering i Ravnsborghallen i Køge. Her skal eleverne dyste mod to andre skoler, henholdsvis Billesborgskolen og Sydkystens privatskole. Vi kører samlet i bus til fodboldstævnet kl. 07:45 om morgenen. Det betyder, at eleverne, der skal deltage i turneringen, skal være på skolen senest kl. 07:35. Der er en sendt et brev med eleverne hjem med en beskrivelse af, hvordan vi træner op til stævnet. Vi ser frem til endnu et godt fodboldstævne.

Terminsprøver

I uge 3 afholder vi terminsprøver for 9. klasse. Eleverne skal op i følgende fag:

Mandag, den 16. januar: Skriftlig engelsk, fysik og biologi

Tirsdag, den 17. januar: Dansk læsning, retskrivning og stil

Onsdag, den 18. januar: Matematik færdighedsregning og problemløsning

Torsdag, den 19. januar: Tysk og geografi

Tilskud

Der er i den forgangne uge sendt breve hjem til de forældre, som har ansøgt om tilskud til SFO og skolepenge. Bevillingerne er fordelt mellem ansøgerne i forhold til familiernes indkomstforhold. Vi har fulgt den fordelingsnøgle, som skolen har modtaget fra Fordelingssekretariatet, og bestyrelsen har godkendt fordelingen. Hvis man er berettiget til tilskud, bliver beløbene fratrukket i skolepengeopkrævningerne i de kommende måneder, alt efter tilskuddets størrelse. Det samme gælder befordringstilskuddet. Forældre som er berettiget til tilskud, vil kunne se dette i næste skolepengeopkrævning.

20 år med Gideonskolen

Lørdag, den 1. april 2017, kl. 13:00 holder vi en særlig fest på Gideonskolen. Gideonskolen kom til verden i 1997, og det vil vi gerne fejre ved at invitere skolens forældre og nærmeste familie til en festdag med gæster fra ind- og udland. Dagen skal betragtes som en skoledag, og elevernes deltagelse er derfor obligatorisk.

Vigtige datoer
Se endvidere skolens hjemmeside:

SOMMERFERIE
Lørdag, den 24. juni 2017