NYHEDSBREV

Nr. 01 - 06. januar 2017 

Godt nytår

Vi ønsker alle skolens elever og familier et godt nytår. Vi håber, at I er kommet godt ind i det nye år, og at dette år må blive et spændende år for vores elever og deres familier. Et nytår er altid en god anledning til at begynde på en frisk og overveje, om der er områder i éns liv der kan ændres til det bedre. Det kræver, at man tager det første skridt og får gjort noget ved det. På en skole kan det eksempelvis være, at man vælger at være mere ihærdig og målrettet med at få lavet sine opgaver til tiden. Eller det kan være, at man går i gang med en fritidsaktivitet, man har drømt om i længere tid. Det kræver blot, at man kommer i gang, samtidig med at man finder balancen i hele processen, således at man ikke brænder sit lys i begge ender. Det nye år kan blive startskuddet til, at man lægger det gamle bag sig og tager fat på det nye. Vi ser frem til, et rigtig godt nytår på Gideonskolen. 

Godt i gang

Eleverne er kommet godt i gang med den første lille skoleuge, der i år startede på en tirsdag. Skolen summer allerede af liv og glæde. 

Vejret

Det er bidende koldt i vejret. På Gideonskolen forventes alle elever at være ude i frikvartererne for at sikre, at de får rørt sig, så de efterfølgende er klar til at indtage læring. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at være godt klædt på til forholdene. Desuden er det en rigtig god idé, hvis de mindre elever har skiftetøj med, hvis vejret er vådt. 

Eleverne testes

I denne måned vil Else Lange begynde at teste skolens 2. - 8. klasses elever. Det er den tilbagevendende årlige test i stavning og dansk læsning. Den giver et godt grundlag at arbejde videre på og en solid viden om, hvordan det går den enkelte elev på disse to fagområder. 

Tilskud

Skolen har modtaget forskellige tilskud til skolepenge, SFO og befordring. Størstedelen af fordelingen foretages centralt af Fordelingssekretariatet i Slagelse. Alle, der er berettiget til tilskud, vil i løbet af januar måned få besked, om de har modtaget tilskud eller ej. Tilskuddet modregnes i skolepengene.Monique Zea Larsen

Personalia

Monique Zea Larsen, som har været ansat som ungmedarbejder, sluttede ved udgangen af år 2016. Vi ønsker Monique alt godt med den videre uddannelse. Nye medarbejdere forventes at være på plads meget snart.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER