NYHEDSBREV

Nr. 36 - 09. december 2016 

Jul på Gideonskolen

Vi ser tilbage på en fantastisk god eftermiddag sidste fredag, den 2. december, hvor vi afholdte vores årlige familiejul på Gideonskolen. Eleverne fremførte danse, drama og musik. Det var en fornøjelse at være vidne til. Det er imponerende, hvad der kan sættes sammen til sådan en anledning med så mange forskellige børn. Mange forældre og bedsteforældre var mødt frem til anledningen. Sammen fik vi også sunget julen ind på behørig vis. Hovedbudskabet var næstekærlighed. Når vi giver os selv tid til at være noget for andre, sker der noget positivt - både hos dem vi hjælper og hos os selv. Efter de mange fremførelser spiste vi æbleskiver i skolens spisesal. Det var endnu en anledning til at hilse på hinanden og glæde os over elevernes fine optræden. 

Juletræet

Mandag, den 5. december, var vores 9. klasse ude i naturen for at finde årets juletræ til skolen. Efter at juletræet var afhentet, blev eleverne kørt hjem til deres lærer, Ulla Hansen, som sørgede for, at de fik en hyggelig eftermiddag. Juletræet vil blive opsat i skolens festsal i næste uge, og eleverne fra 4. klasse har fået til opgave at pynte træet. Vi glæder os til at se, hvordan det vil være med til at oplyse festsalen. 

Personalia

Benedikte Bach har været syg i længere tid. Hun er langsomt i en bedre tilstand. Vi har derfor haft brug for at finde praktiske løsninger på hendes undervisning. Fremadrettet vil 3. klasse modtage undervisning af deres tidligere klasselærer, Anita Sonne, i mundtlig dansk. 4. klasse modtager undervisning af Elsebeth Pedersen i mundtlig dansk. Sharmini Anthonipillai har været igennem en knæoperation og har derfor ikke været i stand til arbejde. Hun forventes at være tilbage den 12. december. 

6. klasse på Arbejdermuseet

Torsdag, den 8. december besøgte, 6. klasse Arbejdermuseet. Her fik eleverne en god indføring i arbejdsforholdene og levevilkårene tilbage i 1930’erne. Det var en spændende dag. Mon ikke også det har givet stof til eftertanke og forhåbentligt en vis portion taknemmelighed over de gode levevilkår, de selv har i dag? 

9. klasse besøger Arken

Torsdag, den 8. december, var vores 9. klasse på en udstilling, der hedder ”Bigum og jeg” på Arken i Ishøj. Udstillingen indeholder elementer som både er relevante for danskundervisningen og for kristendomsundervisningen. Vi håber, at denne formiddag på Arken har givet de unge mennesker inspiration til deres videre undervisningsforløb. 

Vigtige datoer

SIDSTE SKOLEDAG 2016
Torsdag, den 22. december 2016, er sidste skoledag i året 2016.

JULEFERIE
Fredag, den 23. december 2016, til mandag, den 2. januar 2017

1. SKOLEDAG 2017
Tirsdag, den 3. januar 2017, til normal tid!


Se flere billeder fra ugen, tryk HER