Nr. 35 - 02. december 2016

Jul på Gideonskolen

Så er det i dag fredag, den 2. december, vi afholder ”Jul på Gideonskolen”. Vi ser meget frem til at mødes med jer alle. Det bliver uden tvivl et godt arrangement, hvor vores kære elever vil fremføre forskellige kunstneriske indslag. I den forgangne uge er der øvet ihærdigt. Vi anbefaler, at man møder op i god tid. Vi starter kl. 15:00, og slutter ca. kl. 17. Det bliver en festlig eftermiddag med forskellige danse, sange og musikstykker af skolens elever. Efter arrangementet i festsalen bliver der serveret æbleskiver, kaffe og saft for forældre og øvrige familiemedlemmer. Vi ønsker alle en glædelig julemåned. På hjerteligt gensyn senere på dagen.

Parkering

Vi gør opmærksom på, at der er ikke plads til ret mange af forældrenes biler på skolens egen parkeringsplads - desværre. Vi anbefaler derfor, at man i forbindelse med julearrangementet benytter “HUBER”’s parkeringsplads. Man kan også parkere bag skolen - f.eks. på Ny Mæglergårds Allé. En tredje mulighed er at parkere ved tennisbanerne (efter børnehaven Uglebo). Vi glæder os til at se jer!

Juletræet skal hentes

På mandag, den 5. december, skal skolens 9. klasse afhente årets juletræ, som det er traditionen. I den forbindelse besøger de efterfølgende deres lærer, Ulla Hansen, til lidt julehygge. Juletræet vil derefter blive sat op i skolens festsal og markerer endnu mere, at julens højtid står for døren.