Nr. 33 - 18. november 2016

Jul på Gideonskolen

Fredag, den 2. december, afholder vi det årlige julearrangement på Gideonskolen. Det foregår i tidsrummet kl. 15:00 til ca. 17:00. Det bliver en festlig eftermiddag med forskellige fremførelser af skolens elever. Skolens familier bydes hermed hjertelig velkommen. Husk at reservere dagen i jeres kalender. Vi glæder os til at se jer.

Fejring af 1. klasse

Onsdag, den 23. november, fejrer vi, at 1. klasse er blevet færdige med læseprogrammet ”Lyt og læs”. Det er et 300 timers kursus i læsning, de har arbejdet på siden skolestarten i august og indtil nu. Eleverne vil få udleveret diplomer foran resten af skolens elever. Forældre der ønsker at se overrækkelsen, er hjertelig velkomne til at deltage i Gudstjenesten. Der vil efterfølgende være mulighed for at få en kop kaffe og lidt småkager.

Siyakhula

Der er sendt 80.000 kr. afsted til vores projekt Siyakhula. Det er en stor glæde, at vi igen har kunnet gøre en enorm forskel for en gruppe fattige børn i Sydafrika. Langt de fleste penge er kommet ind, og det er vi rigtig taknemmelige for. Vi ser frem til at kunne berette mere om den positive forskel, donationerne har gjort på Siyakhula. Hvis man ikke har fået betalt det lovede sponsor beløb, er det fortsat muligt. Pengene bedes overført til skolens bank: reg.nr. 4180 konto 4180037586 eller på Mobile Pay 53 41 02 72. På forhånd tak for alle sponsoraterne!

Advent og jul

Fredag, den 25. november pynter vi op på Gideonskolen i anledning af, at julen snart står for døren. På skolen er det en tilbagevende tradition, at vi hænger stjerner op i vinduerne. Det giver en helt særlig stemning og en vished om, at nu er juletiden begyndt. Stjernen minder os om de vise mænd fra Østerland, der søgte efter jødernes nyfødte konge, verdens frelser, Jesus Kristus. De gjorde det ved at følge stjernen, der ledte dem til en stald i Betlehem. Her så de Jesusbarnet og overbragte gaver i form guld, røgelse og myrra. Den skelsættende begivenhed kan vi læse om i Matthæusevangeliet kapitel 2. Vi glæder os til en dejlig julemåned her på Gideonskolen med ønsket om Guds fred og glæde i hvert menneskehjerte.

Vigtige datoer

JUL PÅ GIDEONSKOLEN
Fredag, den 2. december kl. 15:00

SIDSTE SKOLEDAG 2016
Torsdag, den 22. december 2016 er sidste skoledag i året 2016.

JULEFERIE
Fredag, den 23. december 2016, til mandag, den 2. januar 2017

1. SKOLEDAG 2017
Tirsdag, den 3. januar 2017, til normal tid!