Nr. 32 - 11. november 2016

Forældrekonsultationer

Onsdag og torsdag afholdt vi forældrekonsultationer. Det var en god anledning for forældre og elever til at evaluere den faglige såvel som den sociale situation for eleven på Gideonskolen. Det er vigtigt at vide, således at man kan sætte ind, hvis der er områder, der ønskes forbedret. Det er også en anledning til at glæde sig over, at det går fremad. For skolen er det vigtigt, at vores elever trives, således at de kan blive klar til det, der ligger forude. Vi ønsker selvfølgelig også, at eleverne lærer at nyde processen mod målet. Det var dejligt at hilse på forældrene. Vi ser nu tilbage på nogle gode konsultationer og glæder os over det fortsat gode samarbejde.

Fejring af 1. klasse

Onsdag, den 23. november, fejrer vi, at 1. klasse er blevet færdige med 300 timers kursus i læsning. Det er et kursus, de har arbejdet på siden skolestarten i august og indtil nu. Eleverne vil få udleveret diplomer foran resten af skolens elever. Forældre der ønsker at se overrækkelsen, er hjertelig velkomne til at deltage i Gudstjenesten.

Siyakhula

Der er kommet rigtig mange penge (85.600 kr.) ind til Siyakhula, og det er vi meget taknemmelige for. Der mangler dog stadig nogle indbetalinger, som vi venligst beder forældrene om at få indbetalt. Pengene bedes overført til skolens bank: reg.nr. 4180 konto 4180037586 eller på Mobile Pay 53 41 02 72. På forhånd tak for alle sponsoraterne!

Vigtige datoer

JUL PÅ GIDEONSKOLEN
Fredag, den 2. december kl. 15:00

SIDSTE SKOLEDAG 2016
Torsdag, den 22. december 2016 er sidste skoledag i året 2016.

JULEFERIE
Fredag, den 23. december 2016, til mandag, den 2. januar 2017

1. SKOLEDAG 2017
Tirsdag, den 3. januar 2017, til normal tid!

Ferie- og fridage

Indimellem modtager vi forespørgsler fra forældre, der ønsker deres børn fri fra skole. Det kan der være forskellige gode og legitime årsager til. Men fra skolens side håber vi på, at forældrene nøje vil overveje, om det er strengt nødvendigt, og at man i stedet fremadrettet så vidt det er muligt vil benytte de ferier og fridage, som følger Gideonskolens plan. Det gør undervisningsforløbet nemmere for os alle. På forhånd tak for forståelsen.