Nr. 31 - 04. november 2016

Forældrekonsultationer

Vi minder om, at der er forældrekonsultationer den 9. og 10. november fra kl. 14 - 18 begge dage! Vi har sendt en invitation med eleverne hjem, så forældrene kan melde sig til på den dag, der passer bedst ind i deres program. I dag fredag, den 4. november, får eleverne deres undervisningsrapporter med hjem, så forældrene kan være orienteret om elevens faglige standard i de forskellige fag, se en generel beskrivelse af eleven samt få en vurdering af elevens evne til begå sig socialt. Eleverne i 8. og 9. klasse får også vedlagt en karakterliste. Under konsultationen tages der udgangspunkt i undervisningsrapporten. Vi ser frem til at mødes med både forældre og elever. Hvis man har mulighed for at tage lidt kage eller boller med til konsultationen, vil vi være taknemmelig for det.

Glemt tøj og fade

Under konsultationen sørger vi for at lægge glemt tøj og udlånte fade i forbindelse med skolelejren frem. Vi beder derfor forældrene om at se efter, om der er tøj eller fade, som tilhører dem, således at vi kan få ryddet op.

Penge til Siyakhula

Pengene til Siyakhula kommer ind i en lind strøm. Der laves løbende et nøje regnskab over de indsamlede midler. Eleverne får udleveret plastiklåg, som svarer til pengene der kommer ind. De sidste par onsdage har eleverne fyldt et stort barometer med plastiklågene, så de kan få en visuel oplevelse af, hvor meget der er blevet betalt til projektet. Samtidig vises der videoer fra det seneste og de tidligere løb til stor begejstring for eleverne. Vi er nu næsten i hus med indsamlingen. Skulle man være i den situation, at man ikke har fået betalt det man har lovet, beder vi om, det bliver gjort hurtigst muligt. Man kan se, hvor meget man skylder, på det diplom eleven har fået udlevet. Pengene bedes overført til skolens bank: reg.nr. 4180 konto 4180037586 eller på Mobile Pay 53 41 02 72. På forhånd tak for alle sponsoraterne!

Karen Blixen

Torsdag, den 3. november 2016, besøgte skolens 9. klasse Karen Blixen Museet i Rungsted. De fik mulighed for at gå rundt i den kendte forfatters stuer. Besøget gav eleverne mulighed for at få et dybere indblik i forfatterens liv og virke. Vi håber desuden, at de har fået lyst til efterfølgende at læse bøger fra Karens Blixens forfatterskab.

TILSYN

Fredag, den 28. oktober, havde vi besøg af skolens tilsynsførende Palle Kristensen, der fulgte forskellige klassers undervisning og besøgte skolens lærecentre. Tilsynsbesøg som disse er med til at give et grundlag for udarbejdelsen af den lovpligtige tilsynsrapport, der fremlægges ved skolens årsmøde i maj måned. Tidligere tilsynsrapporter kan ses på skolens hjemmeside, klik her!

Vintertid

Det er blevet mørkere, og der er færre lyse timer i døgnet. Vi vil derfor minde om, at det er vigtigt at benytte reflekser på tøjet, således at eleverne kan ses ordentlig i trafikken. Desuden er det blevet koldere i vejret, og derfor minder vi også om, at det er vigtigt, at man har varmt tøj på i skole.