Nr. 30 - 28. oktober 2016

Forældrekonsultationer

Onsdag den 9. november og torsdag den 10. november 2016 er der forældrekonsultationer på Gideonskolen. Det er en god anledning til at få en samtale om, hvordan eleven udvikler sig fagligt og socialt. Alle elever vil inden konsultationen få en undervisningsrapport med hjem, således at forældrene kan være orienteret om elevens faglige standard. Der er også en beskrivelse af vores vurdering af eleven i øvrigt. Under samtalen tages der udgangspunkt i rapporten. Vi ser frem til at mødes med både forældre og elever.

Omkring 88.000 kr. til Siyakhula

Fredag den 14. oktober løb Gideonskolens elever så meget, at der kan sendes ca. 88.000 kr. til Siyakhula i Sydafrika. Det var på skolernes motionsdag. Flere forældre var til stede ved arrangementet. Eleverne fik alle efter løbet et diplom med hjem som bevis for de mange kilometer de havde løbet ind til projektet. Vi anbefaler, at man ser på diplomet og indbetaler det lovede beløb hurtigst muligt til skolens bank: Regnr. 4180 konto 4180037586 eller på Mobile Pay 53 41 02 72. På forhånd tak for alle sponsoraterne. Vi glæder os også til i nærmeste fremtid at kunne fortælle mere om, hvordan pengene gør en forskel til gavn for børnene på skolen i Sydafrika. Endnu en gang; Tak for støtten! På skolens hjemmeside kan man se en video fra dagen og mange billeder af elevernes gode indsats.

Copenhagen Skills

I torsdags var 8. og 9. klasse på uddannelsesevent i Bella Centeret for at få et bedre indblik i nogle af de mange uddannelsesmuligheder, der er efter skolegangen på Gideonskolen. Der er faktisk et hav af forskellige erhvervsuddannelser, som elever og forældre måske ikke er opmærksomme på, men som eleverne fik mulighed for at se nærmere på. Det var et godt arrangement, som forhåbentligt har efterladt eleverne med nogle overvejelser om i hvilken retning, de skal gå uddannelsesmæssigt.

TRO OG LIV – KURSUS

Torsdag den 13. og torsdag den 27. oktober har vi afholdt kurset ”Tro og Liv”. Det har været hyggeligt at præsentere og tale med nogle af skolens forældre om tro i forhold til skolen. Vi er en kristen skole, og derfor er det naturligt at give forældrene mulighed for at få en større indsigt i, hvordan de kristne værdier præsenteres for deres børn i hverdagen, og hvilken betydning kristne friskoler kan have for familierne i dag. Ønsker man at deltage i næste kursus den 3. november 2016, kan man blot skrive en mail til Henrik Due Jensen på e-mail: mail@gideonskolen.dk

Se billederne og videoen fra løbet for Siyakhula, tryk HER