NYHEDSBREV

Nr. 29 - 14. oktober 2016 

Tro og Liv – Kursus

Torsdag, den 13. oktober, startede et kursus, som går under betegnelse ”Tro og Liv”. Vi er en kristen skole, og derfor er det naturligt at give forældrene mulighed for at få en større indsigt i, hvordan de kristne værdier præsenteres for deres børn i hverdagen, og hvilken betydning kristne friskoler kan have for familierne i dag. Vi havde en hyggelig aften med efterfølgende drøftelse af dagens emne. Kurset fortsætter den 27. oktober og 3. november 2016. Ønsker man at deltage, kan man blot skrive en mail til Henrik Due Jensen på e-mail: mail@gideonskolen.dk 

Bonusbutik

Torsdag, den 13. oktober, afholdte vi dette skoleårs første bonusbutik. Eleverne elsker det, og der er en fantastisk stemning, summen og forventningsglæde, alt imens eleverne indkøber varer fra butikken. Eleverne optjener deres bonus-point, når de udviser ansvarlighed i det daglige skolearbejde. Der gives eksempelvis point for omhyggelighed med de daglige mål, sedler frem og tilbage og aflevering af opgaver. Eleverne kan efterfølgende bruge deres optjente point til at købe skoleredskaber, Bibler, legetøj, ture og ekstra tid til bordtennis og fodbold. Det er en fornøjelse at kunne glæde børnene, og belønne dem for en god indsats. 

Løb for Siyakhula

I dag, fredag den 14. oktober løber vi for Siyakhula. Løbet begynder kl. 12:00 og fortsætter til ca. 13:30. Vi løber for, at børnene fra et fattigt område i nærheden af Durban i Sydafrika kan få skolegang fra 1. til 3. klasse. Dette års mål med løbet er at fremtidssikre skolen. Vi har i de seneste tre år løbet, således at tre bygninger er blevet sat op med plads til eleverne. For at sikre Siyakhulas fremtid er det vigtigt, at eleverne har adgang til de nødvendige skolematerialer. Derudover er der behov for, at skolen bliver registeret. Dette kræver blandt andet, at toiletterne færdiggøres, at administrationslokalet flyttes, samt at køkkenet færdiggøres. Efter løbet går vi tilbage til skolen, hvor diplomer udfyldes så eleven ved hvor mange penge de har tjent hjem til projektet. Alle forældre og bedsteforældre er hjertelig velkommen til at se på eller selv løbe med. På forhånd tak for hjælpen til Siyakhula! 

Efterårsferie

Der er efterårsferie i perioden fra lørdag, den 15. oktober til søndag, den 23. oktober 2016. Vi ønsker alle elever og deres familier en rigtig god ferie.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER