Nr. 27 - 23. september 2016

Alle Børn Cykler

Kampagnen ”Alle Børn Cykler” er nu færdiggjort. Eleverne på Gideonskolen har gjort det godt. Torsdag, den 22. september, fejrede vi de lokale vindere på Gideonskolen. Førstepladsen gik til 7. klasse og 4. klasse. Det bliver fejret med flødeboller til vinderne. I den forudgående periode er det blevet til rigtig mange cykeldage med fokus på sikkerhed og vigtigheden af daglig motion. Det er dejligt at se, hvordan børnene trofast bruger deres cykelhjelme, når de cykler til og fra skole.

Lejrskole venter forude

På mandag, den 26. september er der afgang til skolens årlige eftertragtede skolelejr på Hvidekilde i Kagerup. Det bliver en indholdsrig uge med mange aktiviteter for eleverne og en god anledning til at lære hinanden bedre at kende. Det hele vil ske i en afslappet atmosfære, med masser af udfoldelsesmuligheder på de omkringliggende arealer med skov, fodboldbaner, indendørs hockey, volleyball, bålplads og meget mere. Vi ser frem til at mødes på Ishøj Station mandag morgen kl. 07:30, dog senest kl. 07:40, så vi kan nå toget og komme godt af sted til lejren. Vel mødt.

Skolerejse til Berlin

Mens 0. - 8. klasse er på lejrskole rejser vores 9. klasse til Berlin. Der bliver rig anledning til at udfordre deres tyskkundskaber og besøge forskellige historiske seværdigheder. De bliver ledsaget af to medarbejdere, Ulla Hansen (deres tysklærer) og Kristoffer Riis.

Introkursus "Tro og Liv"

Onsdag, den 21. september sendte vi et brev med eleverne hjem. Det er et tilbud om at deltage i et kursus, der går under betegnelsen ”Tro og Liv”. Med dette kursus vil vi give forældre mulighed for at høre mere om, hvad vi mener, når vi siger til børnene, at vi tror på Gud. Kurset løber foreløbig over følgende tre torsdage i efteråret: 13. og 27. oktober samt den 3. november 2016. Forældrene kan tilmelde sig via det hjemsendte brev. Vi ser frem at mødes med jer.

Vil du løbe for Siyakhula?

Den 14. oktober løber eleverne for Siyakhula. Vi løber for at børnene fra et fattigt område i nærheden af Durban i Sydafrika kan få skolegang. Det har vi gjort i de sidste tre år. Det har været en stor succes og har blandt andet betydet, at vi som skole har sikret, at tre bygninger med plads til 1. - 3. klasse er blevet en realitet. I år går de indsamlede penge til at sikre, at eleverne har det nødvendige undervisningsmateriale til rådighed. Du kan som forældre i år løbe sammen med os og dermed være med til at skaffe midler til projektet. Man kan benytte elevernes sponsorsedler eller få flere udleveret på skolen. Vi glæder os til at se både forældre og elever løbe for Siyakhula samtidig med, at vi har fokus på motion.