NYHEDSBREV

Nr. 26 - 16. september 2016 

Lejrskole

Så nærmer tiden sig til, at vi skal på lejrskole. Det bliver som altid en spændende uge med fællesskab, workshops, løb, ekskursioner og meget andet. Vi mødes mandag den 26. september på Ishøj Station senest kl. 07:40. Derefter tager vi sammen toget til Hillerød Station hvor vi skifter tog og kører videre til Kagerup. Vi er tilbage på Ishøj Station igen fredag den 30. september kl. 12:25. Vi beder forældrene om at gennemlæse det hjemsendte materiale vedrørende lejrskolen, så man ikke glemmer noget til opholdet. Vi ser frem til en indholdsrig uge. 

Skolerejse til Berlin

9. klasse rejser til Berlin mandag den 26. september med Ulla Hansen og Kristoffer Riis. Her skal de tilbringe ugen med at besøge historiske seværdigheder og bliver klogere på den tyske kultur samt få deres tyske sprogkundskaber udfordret. 

Introkurser

I løbet af oktober afholder vi introkurser om troen på Gud. Hvad mener vi, når vi taler om Gud på Gideonskolen? Vi vil gerne give forældre et tilbud om at få et indblik i det vi formidler til børnene ved morgenandagterne på skolen. Nærmere information om introkurserne sendes med eleverne hjem. 

Forældre - løb for Siyakhula

Fredag, den 14. oktober, løber vi for Siyakhula. I den anledning vil vi gerne opmuntre forældre til at deltage og løbe sammen med deres børn. Det forventes, at man selv skaffer sponsorer via familie, venner, og bekendte. Der vil senere blive sendt sponsorsedler med eleverne hjem. Disse kan også bruges af forældrene. 

Musikdage

Onsdag og torsdag, den 14. og 15. september 2016, var vores 3. klasse med i et stort musikarrangement på Vallensbæk Musikskole. Eleverne var rigtig glade for det. De prøvede at spille på forskellige instrumenter og deltog i musikalske workshops. Arrangementet er en del af kommunens Musikalske Fødekædestrategi, hvilket er en del af Vestegnens Kulturuge. Vi håber på, at flere af vore elever føler sig yderligere udfordret og måske har fået lyst til at spille på et instrument. 

Alle Børn Cykler

Kampagnen ”Alle Børn Cykler” er i fuld gang. Eleverne har igennem kampagnen fokus på vigtigheden af at motionere samt brugen af cykelhjelm. Rigtig mange af vore elever cykler hver dag til skole og er på den måde sunde og friske. Det er fortsat vigtigt at sikre sig, at ens børn benytter cykelhjelm hele året. Det kan få stor betydning i tilfælde af et uheld. Børnene har brug for hovedet igennem hele livet!


Se flere billeder fra ugen, tryk HER