Nr. 24 - 02. september 2016

Jacinta Chung

Ny medarbejder

Torsdag, den 25. august, bød vi velkommen til Jacinta Chung. Hun er tidligere elev på Gideonskolen og har for nylig gjort sin bachelor i engelsk færdig på RUC. Inden hun planlægger at gå videre med sin kandidatgrad, vil hun arbejde på Gideonskolen. Jacinta kender skolens rutiner rigtig godt efter mange års skolegang på skolen. Hun vil fremadrettet arbejde i skolens forskellige lærecentre og være med i skolens SFO. Vi byder Jacinta hjerteligt velkommen.

Tak for en god tid

Fredag den 26. august 2016 sagde vi farvel til to af vores ungmedarbejdere. Det er Tobias Hørup og Rebekka Due Jensen. De skal begge videre med forskellige former for uddannelse. Det har været rigtig godt at have dem begge med på holdet. Vi ønsker dem alt godt fremover i deres videre forløb!

Sidste udkald

Så er det sidste udkald til at ansøge om fripladstilskud. Ansøgningsskemaet skal være skolen i hænde senest mandag, den 5. september 2016. Der er afsat et beløb på finansloven til fordeling af tilskud til familier på privatskoler. Dette kan man læse mere om i vores startpakke, som består af: Oplysninger om skoleåret 2016/17, og Ansøgning om Friplads og SFO tilskud for skoleåret 2016/17.

Forældremøde på tirsdag

På tirsdag den 6. september er der forældremøde på Gideonskolen, kl. 19:00 til ca. 21. Der er sendt invitationer med hjem så man kan tilmelde sig. Vi vil være yderst taknemmelige hvis nogle af vore forældre ville medbringe kage til anledningen. Se nærmere herom i brevet. Vi ser meget frem til at mødes med skolens forældre til dette første forældremøde i det nye skoleår.

Mælk

FÅR DIT BARN MÆLK? Rigtig mange af vores elever modtager hver dag skolemælk. Skulle dit barn også have lyst til at drikke mælk sammen med madpakken, kan man stadig nå at bestille skolemælk på www.skolemælk.dk

5. september

5. september er skæringsdatoen for statstilskuddet. Det er en meget vigtigt dato, da antallet af elever på denne dato er bestemmende for den støtte, skolen vil modtage for skoleåret 2016/2017. Vi har på nuværende tidspunkt indskrevet 175 elever. Det er en elev mere end sidste år på samme tidspunkt. Yderligere orientering vil blive givet på det kommende forældremøde.

Alle Børn Cykler

Alle Børn Cykler er en landsdækkende konkurrence, hvor det gælder om at køre mest muligt på cykel i perioden 5. september til 18. september. Kampagnen handler om at have fokus på “børn og bevægelse” og “børn og trafik”. Man får derfor point for at cykle og dobbelt point, når man bruger cykelhjelm. Ud over den landsdækkende konkurrence har vi også på Gideonskolen en intern konkurrence, hvor vi vil belønne den klasse, der cykler mest. Klasselæreren står for at registrere elevens daglige cykelaktiviteter.