Nr. 20 - 17. juni 2016

Idrætsprøve

Mandag, den 13. juni 2016 var 9. klasse til prøve i idræt. Det var første gang at Gideonskolen blev udtaget til idrætsprøve. Den beskikkede censor var meget begejstret for elevernes fremførelse, hvilket betød at alle 13 elever klarede sig ud over al forventning. Vi ser tilbage på en god idrætsprøve og siger hermed tillykke til alle eleverne for de flotte resultater. Den sidste prøve afholdes på mandag, den 20. juni. Eleverne skal op i fysik, hvorefter de kan ånde lettet op efter nogle intense måneder.

Afslutningsfest

På torsdag, den 23. juni 2016, kl. 15:30 er der afslutningsfest på Gideonskolen. Vi ser meget frem til at være sammen med alle skolens elever og deres nærmeste familie til en festlig afslutning på et godt skoleår. Der vil blive uddelt diplomer, afgangsbeviser og eleverne vil optræde som det er tradition på Gideonskolen. Efter arrangementet i skolens festsal går vi udenfor hvor der er opstillet hoppeborge og pølsevogn. Det kan være fornuftigt at medbringe et tæppe eller andet man kan sidde på, da der kun er et begrænset antal bænke i skolegården. Vi gør opmærksom på at der ikke er plads til parkering på skolens grund.

SFO

Der er SFO i perioden mandag den 27. juni til fredag den 1. juli. Der er igen SFO i perioden torsdag, den 4. august til onsdag, den 10. august. Der er  ikke SFO torsdag den 11. august, som er første skoledag. Vi skal gøre opmærksom på, at der er tilmeldingsfrist for SFO til skoleåret 2016/17 senest tirsdag, den 28. juni 2016.

Besøg på Bakkehusmuseet

Torsdag, den 16. juni var 8. klasse på Bakkehusmuseet. Det blev til en spændende og indholdsrig dag med levende indtryk fra den lejlighed, hvor ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbek boede tilbage fra 1802 og frem til deres død i 1829 og 1830. Mange af guldaldertidens store forfattere, kunstnere og videnskabsmænd kom også i denne lejlighed. Efter besøget i Bakkehusmuseet gik turen til Domkirken i København. Det blev en hyggelig og historisk interessant dag for 8. klasse.

Besøg på Arbejdermuseet

Vores 6. klasse var på Arbejdermuseet mandag, den 13. juni 2016. Her fik eleverne et godt indblik i fagbevægelsens udvikling og de forhold som arbejderne boede under op igennem 30’erne og 50’erne, hvor mange eksempelvis havde das i baggården. Det er nok sundt for de fleste elever at få et indtryk af vilkårene fra dengang, således at man kan værdsætte de gode forhold vi har som samfund i dag.

Undervisningsrapporter

Der er udarbejdet undervisningsrapporter for alle elever i BH. - 8. klasse. Disse bliver senest sendt med hjem mandag, den 20. juni.

Sidste skoledag

Fredag, den 24. juni 2016 er det sidste skoledag. Der er skolegang fra kl. 08:30 - 11:00. Vi gør opmærksom på at der ikke er SFO denne dag, da skolens medarbejdere er på sommerudflugt.

Sommer-rengøring

Mandag, den 27. juni er der Sommer-rengøring fra kl. 14:00 - 18:00. Vi er taknemmelige for enhver der har mulighed for at hjælpe os med dette.