Nr. 18 - 03. juni 2016

Teater - Askepot

Torsdag, den 2. juni 2016, fremførte vores 4. klasse teaterstykket ”Askepot” for deres forældre der var mødt talrigt frem. Eleverne gjorde det som altid rigtig godt og dygtigt til alles glæde. Fredag morgen vil samme stykke blive opført for resten af skolens elever.

Mundtlig prøve i dansk

Onsdag, den 1. juni 2016 var 9. klasse til mundtlig prøve i dansk. Eleverne klarede prøverne meget tilfredsstillende. Nu mangler der blot tre prøver. Det er i fagene engelsk, idræt og fysik. Vi ønsker eleverne alt det bedste med forberedelserne.

Vigtige datoer i juni

Tirsdag,  den  7. juni: 9. kl. prøve i engelsk
Onsdag, den  8. juni: Bonusbutik
Torsdag, den  9. juni: 5. kl. besøger TOMs
Fredag,  den 10. juni: 7. kl. besøger Alterna
Mandag, den 13. juni: 9. kl. prøve i idræt
Torsdag, den 16. juni: 8. kl. på Bakkehusmuseet
Mandag, den 20. juni: Hjemsendelse af Undervisningsrapporter
Mandag, den 20. juni: 9. kl. prøve i fysik
Torsdag, den 23. juni: Afslutningsfest kl. 15:30
Fredag,
   den 24. juni: Sidste skoledag kl. 08:30 - 11:00

Grundlovsdag

Grundlovsdag falder i år på en søndag og udløser derfor ikke en fridag. Dagen er vigtigt fordi den minder os om den frihed vi har som borgere i Danmark. Grundloven kom til verden den 5. juni 1849 og Danmark gik fra enevælde til folkestyre. Der er fulgt mange gode frihedsrettigheder med folkestyret og det må vi ikke glemme at fejre. I Danmark har forældrene ret til vælge at sende sit barn på en privatskole. Det er en frihed vi værdsætter meget.

Dejligt besøg af ny BH-klasse

Fredag, den 27. maj 2016, havde vi en intro-eftermiddag for skolens kommende Børnehaveklasse. Elever og forældre til den kommende BH-klasse blev budt varmt velkommen. Den nuværende BH-klasse og andre elever sang sangen ”Hvem skabte stjernerne” for nogle meget opmærksomme nye elever. Derefter gik den kommende BH-klasse med deres nye lærere ned i deres kommende lokale for at lære hinanden bedre at kende og være sammen om nogle motorisk udviklende lege.

Imens fik de ”nye” og ”gamle” forældre en grundig orientering om skolens kristne grundlag og pædagogik. Der blev ved denne anledning også lagt vægt på reglerne for påklædning og øvrig adfærd på skolen. Desuden blev forældrene orienteret om forskellige begivenheder såsom lejrskolen der afholdes i perioden 26.-30. september 2016. Der blev sluttet af med hyggeligt samvær over en kop kaffe, hvorefter forældre og børn gik glade hjem. Vi ser frem til at byde dem velkommen igen efter sommerferien.