Nr. 16 - 20. maj 2016

Besøg på Nationalmuseet

Eleverne i 3. og 4. klasse havde en god dag på Nationalmuseet den 11. maj. Her fik de anledning til at blive klogere på forskellige historiske begivenheder. 3. klasse brugte tiden i børnemuseet, og 4. klasse arbejdede med Danmarks Oldtid: Solvognen og Egtvedpigen. Da børnene efterfølgende blev spurgt, om de ville tilbage til Nationalmuseet, svarede de alle enstemmigt, ja. Vi ser nu tilbage på en begivenhedsrig dag med fokus på fortidens mange historiske begivenheder.

Årsmøde 2016

Den 25. maj 2016, kl. 19:00, afholder vi årsmøde på Gideonskolen. Vi har sendt invitationer og tilmeldingsblanketter med eleverne hjem. Her vil vi blandt andet give et tilbageblik på skoleåret, og skolens regnskab bliver præsenteret af vores revisor; Søren Jensen. Der er også valg (genvalg) til bestyrelsen. Reserver aftenen til Gideonskolen. Hjertelig velkommen!

Førstehjælpskursus

I tirsdag, den 17. maj, blev 7. klasse introduceret til forskellige former for førstehjælpsteknikker af sundhedsplejerske, Helle Laugesen. Her lærte eleverne blandt andet om, hvorledes man giver hjertemassage og kunstigt åndedræt, og om, hvordan man placerer en tilskadekommet person i et aflåst sideleje. Der blev også fremvist en video, der yderligere illustrerede de omtalte teknikker. Eleverne var glade for førstehjælpskurset og oplevede det lærerigt. Eleverne har desuden fået en lille pjece, der beskriver de forskellige førstehjælpsteknikker.

9. klasses prøver

Nu hvor de skriftlige prøver er overstået, er eleverne i 9. klasse i fuld gang med forberedelserne til de mundtlige prøver. Første mundtlige fag er dansk, onsdag den 1. juni. Derefter er det engelsk den 7. juni, idræt den 13. juni og endelig fysik den 20. juni 2016. På Gideonskolen følger vi traditionen med at hjælpe eleverne så meget som muligt med prøveforberedelserne. Det betyder, at forberedelserne primært foregår på Gideonskolen, så eleverne har mulighed for at stille afklarende spørgsmål undervejs. Formålet er at give eleverne de bedst mulige forudsætninger for de kommende prøver. Vi ønsker alle vores elever alt det bedste før og under prøverne.

Kommende børnehaveklasse

Den 27. maj afholder vi en introeftermiddag for den kommende børnehaveklasse. Her vil børnene og deres forældre få anledning til at mødes med skolens ledelse, BH-klasselærere, klassekammerater og andre forældre. Under mødet vil de få information om skolen og vores forventninger til det kommende skoleår. Vi ser frem til at byde de nye elever velkommen på Gideonskolen.