Nr. 13 - 15. april 2016

Forårsfest i dag

Denne uge har været præget af forberedelser til forårsfesten i dag den 15. april 2016. Det kræver som altid et stort stykke arbejde både for elever og lærere at få det hele stablet på benene. I ugens løb har de medvirkende elever med jævne mellemrum øvet i skolens festsal for at forberede danse, musik og digte til arrangementet. Det har som altid skabt lidt ekstra liv og glæde på skolen. Vi glæder os til at se salen fyldt med mødre, fædre og andre familiemedlemmer. Vi tror, at det bliver et dejligt arrangement med masser af gode indtryk, der gerne skulle efterlade os alle med håb og glæde. Arrangementet begynder kl. 15:00 og slutter ca. 16.30. I er alle varmt velkomne!

Parkering

I forbindelse med forårsfesten er der desværre ikke plads til forældrenes biler på skolens egen parkeringsplads. Derfor anbefaler vi, at man parkerer bilen skråt over for skolen på “HUBER”s parkeringsplads. Man kan også parkere bag skolen på eksempelvis Ny Mæglergårds Allé eller ved tennisbanerne, der ligger efter børnehaven Uglebo.

Skolefotografering

I torsdags, fik eleverne en informationsblanket med hjem vedrørende skolefotografering. Selve fotograferingen foregår på skolen den 27. april. På blanketten står barnets navn, og man kan orientere sig om priser på produktet og om, hvordan man bestiller billederne.

Store Bededag

Fredag, den 22. april, er det Store Bededag. Historisk set er det en dag, hvor folket skulle faste og præsterne bede for fred. Det er fortsat en god idé - ikke mindst i lyset af alle de nyhederne, vi dagligt er vidne til. De er sjældent fredsfyldte. Gud ønsker at give mennesker fred ved troen på Ham. Her er der tale om en indre fred, der overgår menneskelig forstand, og som rækker ud over de omstændigheder, vi er midt i. Vi ønsker alle skolens elever og forældre en god, velsignet Store Bededagsferie.

Årsmøde

Den 25. maj 2016, kl. 19:00 afholder vi årsmøde på Gideonskolen. Alle forældre er hermed inviteret. Skolens regnskab og ledelsesberetning vil blive fremlagt, og der vil efterfølgende være mulighed for hygge og samvær i spisesalen. Skriv allerede nu datoen ind i jeres kalendere.

Udtræksdato

Den 25. april oplyser vi eleverne om, hvilke fag der er blevet udtrukket til afgangsprøverne. Vi vil desuden lægge en tidsplan på vores hjemmeside med alle prøvetidspunkterne. Her vil der også være en beskrivelse af, hvorledes man skal forholde sig før og under prøverne, samt hvilke hjælpemidler man må anvende under de forskellige prøver.