Nr. 06 - 12. februar 2016

Terminsprøver

Vores 9. klasse har brugt det meste af ugen på at være til terminsprøve i skolens festsal. De har således mærket, hvad der forventes ved den endelige afgangsprøve i maj måned. Prøverne giver eleverne en god anledning til at prøve sig selv af i forhold til, hvad der skal arbejdes med i de næste tre måneder for at få et så godt resultat som muligt. Generelt oplever vi, at eleverne i 9. klasse er godt rustet til fremtiden og klarer sig godt fagligt.

UUG 16

Tirsdag, den 9. februar, var 9. klasse på Uddannelsesmesse i Bella Centeret under betegnelsen UUG, hvilket står for Uddannelse Uden Grænser. Her blev eleverne blandt andet præsenteret for en række erhvervsuddannelser og ungdomsuddannelser. Det blev en god dag med forskellige indtryk. Overordnet set er vores 9. klasse rigtig godt på vej og ved, hvad de vil næste år. Uddannelsesmessen kan bruges som fornyet inspiration og hjælpe eleverne til at spore sig ind på de mange uddannelsesmuligheder, der er i fremtiden.

Belønning for god indsats

I den forgangne uge har flere af vores elever været på McDonald’s og andre skal på bowlingtur i dag, fredag. Eleverne har optjent point i en periode for deres gode arbejde. Nogle af eleverne har så valgt at bruge deres point på en tur til McDonald’s, og andre på en bowlingtur. Det er altid godt med lidt afbræk i hverdagen, så man mærker, at det kan betale sig at yde en god indsats. Vi glæder os over vores mange ihærdige elever!

Vinterferie i uge 8

Skolen holder ferielukket fra lørdag, den 20. februar til søndag, den 28. februar 2016. Vi ønsker alle en god ferie.

Siyakhula

Skolens opslagstavle er blevet opdateret med nye billeder fra Siyakhula, så forældre og elever kan se den positive udvikling. Det er glædeligt, at vi som skole kan være med til gøre en forskel for børn, der lever under forhold, der er præget af fattigdom og uden de fantastiske muligheder, som eleverne på Gideonskolen har. Gideonskolens indsats har betydet, at 45 børn modtager skolegang i 1. - 3. klasse. Vi har sikret, at børnene er blevet udstyret med tre flotte lokaler. Dermed lægger vi et godt fundament for børnenes fremtid og deres faglige udvikling.

Oplæsningskonkurrence

I tirsdags holdt vi vores interne konkurrence i oplæsning af H.C. Andersens eventyr for 7. klasse. Vinderen blev Carla Blay. På andenpladsen kom Astrid Birkende og på tredjepladsen Celine Lauenborg. Carla skal torsdag, den 3. marts, repræsentere Gideonskolen ved den nationale semifinale, som finder sted i Tåstrup. Resten af klassen skal med som tilhørere.