NYHEDSBREV

Nr. 04 - 29. januar 2016 

Besøg i børnehaveklassen

Vi er ved at være færdige med besøg i børnehaveklassen af de elever der er skrevet op til skolestart i august 2016. Det har givet os et godt indblik i, hvorledes barnet føler sig hjemme på skolen, og om det er realistisk på nuværende tidspunkt for barnet at begynde undervisningen til august. De fleste børn, der besøger børnehaveklassen, oplever at det er spændende at være på besøg. Skolen bliver ved besøgene et velkendt sted, og det giver tryghed for alle parter at komme igennem denne proces. 

Ansøgning om uddannelse

Skolens 9. klasse har i den forgangne uge arbejdet videre med deres ansøgninger til ungdomsuddannelser og er nu næsten så langt, som de kan komme, inden skolen skal indskrive deres karakterer. De er meget engagerede og synes, at det er en spændende proces. Samtidig er det lidt skræmmende, at der er så kort tid, inden de skal videre i deres uddannelsesforløb. På dette tidspunkt i skoleforløbet har eleverne ekstra fokus på undervisning, karakterer og muligheder for at gøre tingene så godt som muligt. Kort sagt: De er gået ind i slutspurten og gør alt, hvad de kan for at vinde! 

Midtvejsmøde på tirsdag

På tirsdag, den 2. februar 2016, kl. 19:00, er der Midtvejsmøde på Gideonskolen. Vi glæder os til at se skolens forældre på denne dag, så alle kan blive opdateret om skolens situation og fremtidsperspektiver. Vi vil gerne sikre os, at alle forældre føler sig godt informeret om Gideonskolens liv og ikke mindst om børnenes dagligdag. Der er sendt et brev med eleverne hjem med tilmeldingsblanket. Der er tilmeldingsfrist i dag, fredag, den 29. januar 2016. 

Fodboldturnering

I dag fredag, den 29. januar 2016, kl. 07:45 går bussen til Ravnsborghallen i Køge. Her skal en del af vores elever fra 4 - 9. klasse spille fodboldturnering mod to andre skoler. Mens dette skrives kender vi ikke resultatet af kampene, men vi håber på det bedste. Vi vil komme med godt humør og tror på, at det bliver både sjovt og spændende. Vi kører fra Ravnsborghallen kl. 14 og forventes at være tilbage på skolen igen ca. kl. 14:45. Vi ønsker alle vore elever nogle gode kampe. 

Tøj til udsatte flygtninge

Det er fortsat muligt at aflevere brugt tøj, som er i god stand, til skolen. Vi vil efterfølgende sørge for, at tøjet bliver formidlet videre til et flygtningecenter i Danmark, hvor der er behov for tøj. På forhånd tak for hjælpen. 

Terminsprøver

Fredag, den 5. februar 2016, har vi den første terminsprøve for 9. klasse. De fortsætter igen om mandagen, den 8. februar. Tirsdag, den 9. februar skal eleverne fra 9. klasse på uddannelsesmesse i Bella Centeret, hvor de skal besøge stande for at blive opdateret på uddannelse og fremtidige jobmuligheder. Terminsprøverne fortsætter den 10. - 12. februar. Det bliver med andre ord en intens uge med fokus på uddannelse og forberedelse til afslutningen af 9. klasse. Generelt er det en glæde at se, hvor engagerede og målrettede vores 9. klasses elever er. Vi ønsker dem alt godt med forberedelserne.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER