NYHEDSBREV

Nr. 03 - 22. januar 2016 

Besøg i børnehaveklassen

I denne uge har der fortsat været besøg i skolens børnehaveklasse af de børn der forventes, at begynde til august 2016. Der har været en god dialog og det er vores indtryk at børnene har fået en tryg oplevelse af at være på Gideonskolen. Disse besøg vil fortsætte ind i februar måned. 

Ungdomsuddannelser

Skolens 9. klasse er begyndt at forberede sig på deres fremtidige uddannelsesmuligheder. Nogle af eleverne har derfor været på besøg på forskellige gymnasier for at få en fornemmelse af hvad der kan vente forude. Desuden er de gået i gang med deres uddannelsesansøgninger med vejledning fra deres lærer. 

Midtvejsmøde

Tirsdag, den 2. februar 2016 kl. 19:00, inviterer vi alle skolens forældre til Midtvejsmøde på Gideonskolen. Vi vil gerne sikre os, at alle forældre føler sig godt informeret om Gideonskolens liv og ikke mindst om børnenes dagligdag. Der vil snart blive sendt et brev med eleverne hjem, hvor man kan tilmelde sig mødet. Hvis man har mulighed for at komme med en kage, så vil det blive værdsat. NB! Skriv allerede datoen ind i kalenderen nu. 

Billesborg Cup

Træningen til Billesborg Cup er fortsat i fuld gang. Vi er i forventning til, at det bliver et godt arrangement og vores elever vil gøre deres yderste for at klare udfordringerne så godt de kan. Arrangementet foregår i Ravnsborghallen fredag den 29. januar 2016, kl. 08:30 til ca. 14:00. Vi sender et brev med hjem med præcise informationer om hvornår vi tager fra skolen og hvornår vi forventer at være tilbage igen. 

Tøj til flygtninge

Har du noget brugt tøj, som er i god stand, så kom gerne med det til skolen. Så vil vi sørge for, at tøjet bliver formidlet videre til et flygtningecenter i Danmark, hvor der er behov for tøj. På forhånd tak for hjælpen. 

Dialogmøde

Tirsdag, den 19. januar 2016 var Gideonskolen vært for et dialogmøde for Foreningen af Kristne friskoler. Man skiftes til at afholde disse møder på de forskellige medlemsskoler. I år var det så Gideonskolens tur. Det blev et indholdsrigt møde med fokus på de udfordringer de kristne friskoler står med. Mange af skolerne blev sat i verden tilbage i 70’erne som et opgør mod eksempelvis den fri pornografi og sekulariseringen i folkeskolen. Gideonskolens leder fik også anledning til at give en præsentation af Gideonskolen for de fremmødte. 

Vintertøj og cykler

Som de fleste har bemærket, er det bidende koldt i Danmark for tiden. Vi anbefaler, at man derfor sikrer sig, at ens barn er ekstra godt klædt på, så de kan holde til kulden og undgå unødig sygdom. Desuden er det fortsat vigtigt, at elever der cykler til og fra idræt om mandagen sikrer sig, at deres cykler er i god stand. Det vil sige, at man inden mandag morgen skal sørge for at ens lås, kæde, og bremser er i orden.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER