NYHEDSBREV

Nr. 37 - 04. december 2015


 
 

Jul på Gideonskolen

Så er det i dag, fredag, den 4. december 2015 kl. 15:00, at vi afholder skolens årlige julearrangement. Vi har set frem til denne festlige dag, hvor vi skal opleve elever optræde og have fokus på julens fantastiske budskab. Vi er i forventning til, at når dagen er omme, så er alle gået hjem med nogle stærke indtryk af elevernes fremførelse af budskabet. Dagen byder på julesange, juleevangeliet, dans, drama samt en lille tale. Vi slutter arrangementet med en mindre servering. Vi glæder os til at være sammen med familierne fra Gideonskolen. Hjertelig velkommen. 

Plastiklåg

Her på skolen samler vi på plastiklåg fra ARLA og brugte kuglepenne med mere. Disse sendes videre til genbrug og bliver omsat til forskellige former for hjælpearbejde. Seneste nyt er, at vi har sendt nogle af vores indsamlede point ind som blandt andet vil gå til et varmt måltid mad til hjemløse. Pointen er, at når vi gør en lille indsats, så kan det få stor betydning for mennesker i nød. Tak til eleverne, som hver dag samler plastiklåg ind fra deres mælkeordning. 

Træning

Skolen summer altid af liv og ind imellem har eleverne fået fri fra den normale undervisning som i den forgangne uge, hvor de har forberedt sig intenst til det store julestykke. Det er en fornøjelse at se deres glæde, når de begejstres over at skulle synge, danse eller spille. Det kræver stor koncentration og udholdenhed at skulle forberede, sig til de forskellige indslag. Til gengæld er det et positivt afbræk i den normale hverdag her på Gideonskolen. Vi glæder os alle til at se resultatet af indsatsen. 

Juletræ

Skolens 9. klasse tager på tur på tirsdag, den 8. december. De skal ud for at hente juletræ, til skolen. Vi kører fra skolen fra morgenstunden i to til tre biler. Det bliver en lille hyggelig tur, hvor der skal findes og fældes et juletræ. Derefter tager eleverne hjem til skolens souschef, Else Lange. Vi er tilbage på Gideonskolen ca. kl. 14:45. 

Besøg på Rådhuset

Torsdag, den 17. december kl. 10:00, besøger skolens elever Rådhuset med det vi kalder et levende julekort. Elever optræder for personalet på Rådhuset. Forældre, der har mulighed for at være med, er varmt velkomne. 

December

I løbet af næste uge, opdeles skolens elever i grupper efter alder for at se forskellige udvalgte film i 10-15 minutter hver dag resten af denne måned. Det kalder vi ”Gideonskolens julekalender”. Sidste skoledag i år er tirsdag, den 22. december 2015. Skoledagen slutter kl. 11:00. Eleverne skal ikke have madpakker med. I stedet sørger skolen for en lille servering. Vi minder om, at der ikke er SFO på denne dag. 

Vådt og koldt

Her på det sidste har det været temmelig koldt og vådt udenfor. Derfor anbefaler vi at særligt de små elever tager lidt skiftetøj med i tilfælde af at de bliver våde. Sutsko er også at anbefale. Husk også varmt overtøj.


Se flere billeder fra ugen, tryk HER