NYHEDSBREV

Nr. 29 - 02. oktober 2015 

Løb for Afrika

Så nærmer tiden sig til Gideonskolens store motionsløb. Det er fredag, den 9. oktober, at startskuddet skal lyde. Der skal løbes så børn kan få skolegang i Sydafrikas slum.

I Danmark tager vi det for givet, at vi kan komme i skole og få et godt og solidt fundament for fremtiden. Desværre er det ikke tilfældet for alle i Sydafrika. Der kæmper mange med, at de ikke får de basale færdigheder på plads i en tidlig alder, hvilket fører al mulig ulykke med sig.

Derfor er det glædeligt, at vi som skole kan være med til at ændre livet for en gruppe udsatte børn. Vi tror på, at vores indsats vil føre meget godt med sig. Hvert et barn har stor betydning. Det vi sammen gør nu for dem vil ikke blot have betydning for børnene på Siyakhula, men forhåbentlig også have en afsmittende indvirkning på det omkringliggende samfund. Se info-folder 2, klik HER. Se en lille video fra denne sommers Siyakhula besøg, klik HER.

Vi ser meget frem til en fantastisk motionsdag. På forhånd tak til enhver der vil sponsorere en løber fra Gideonskolen. Sponsorsedler kan hentes HER og bedes afleveret senest på tirsdag, den 6. oktober 2015. Tak. 

Cykler og idræt

Det er yderst vigtigt, at alle elever i 7. - 9. klasse der cykler til og fra idræt har en cykel der er i ordentlig stand. Hvis ikke cyklen er forsvarlig at cykle på, beder vi forældre om at få det bragt i orden hurtigst muligt. Det er vigtigt at eleverne følger de gældende trafikregler og at deres udstyr altid er i orden. 

Forældrekursus

I morgen lørdag, den. 3. oktober 2015, afholder vi forældrekursus på Gideonskolen. Det er særligt møntet på nye forældre, som vil få en indføring i skolens historik, undervisning og praktiske forhold. Vi ser frem til at mødes med mange af vores nye forældre fra kl. 09:00 til ca. 12. 

Bonusbutik

Når eleverne udviser ansvarlighed i det daglige skolearbejde på Gideonskolen optjener de bonuspoint. Flere gange i løbet af skoleåret opsætter vi en bonusbutik. Her kan eleverne bruge deres optjente point til at købe skoleredskaber, legetøj eller ture. Det er altid en særlig glædelig dag, hvor der er ekstra spænding og forventning i luften. Der gives point for omhyggelighed med de daglige mål, sedler frem og tilbage og aflevering af opgaver. Vi afholder den første bonusbutik i dette skoleår på torsdag, den. 8. oktober 2015. 

Adresselister

Skolens elever har i denne uge fået udleveret adresselister for barnets klasse af deres kontaktlærer. Vi beder om at oplysningerne behandles med diskretion og omhu. 

Vejret

Efteråret er begyndt. Temperaturen kan derfor svinge lidt. Det er vigtigt, at være klædt på til forholdene. Vi beder forældrene om at tjekke vejrudsigten inden børnene sendes i skole. 

Efterårsferie

Efterårsferien står for døren. Den ligger i perioden lørdag, den 10. oktober til søndag den 18. oktober 2015. Der er ikke mulighed for at gå i SFO i denne ferie. 

Se flere billeder fra ugen, tryk HER